Terug naar evenementen

Workshop: co-creatie en design thinking

Datum/Tijd
12/11/2019
13:30 - 15:30

Maatschappelijke vraagstukken worden steeds complexer en kunnen niet meer alleen door één partij of binnen één domein worden opgelost. Co-creatie tussen overheid, inwoners, ondernemers, onderwijs en andere partijen is daarom een must. Dat vraagt om andere vaardigheden en om een andere manier van werken en denken. Design Thinking is een interdisciplinaire methode die diensten of beleid vanuit het perspectief van de belanghebbenden (opnieuw) vormgeeft, rekening houdend met de wensen, condities en context binnen een maatschappelijk vraagstuk. Dat gebeurt niet door in te schatten wat deze belanghebbenden zouden willen, maar door samen met hen effectieve en efficiënte dienstverlening of beleid te co-creëren. Door Design Thinking worden nieuwe samenwerkingsvormen, benaderingen en perspectieven gecreëerd. Mensen, hun onderlinge relaties, beleving en behoeften staan hierbij centraal. In deze workshop maak je kennis met de methode en de belangrijkste tools.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.