Terug naar evenementen

Workshop: bescherm je grenzen

Datum/Tijd
15/11/2019
10:00 - 11:00

Grenzen stellen en voor jezelf opkomen is goed voor jou, je werk en de mensen om je heen. Het maakt je happy en helpt tegen stress! We leggen je uit hoe assertiviteit in elkaar steekt, hoe werkt het en hoe zet je het vervolgens op de juiste manier in? En als je dan weet hoe het werkt: hoe pas je het dan toe in de praktijk? Op zo’n manier dat je behoeftes, gedachtes, meningen en wensen duidelijk en helder worden geformuleerd?

Sommige mensen zijn assertiever dan anderen. Vaak hangt dat samen met stress, aangeleerd gedrag, zelfvertrouwen of de angst voor afwijzing. Als je de voor- en nadelen kent van assertiviteit, kun je zelf de keuze maken hoe je omgaat met het stellen van je grenzen. We doen een test en we gaan ook oefenen, zodat je het effect ziet van wel en niet assertief zijn. Aan het einde van de workshop krijg je een opdracht uitgelegd die je de komende weken kunt oefenen.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

 

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.