Terug naar evenementen

Loop mee met Sophie en Nadine

Gemeente Nijmegen is een grote organisatie, met flinke projecten en opgaven binnen het Ruimtelijk Domein. Nadine en Sophie maken jou wegwijs binnen deze grote organisatie tijdens een meeloopochtend.

Nadine en Sophie werken allebei op de afdeling Stadsontwikkeling. Sophie bij de vakgroep buitenruimte en Nadine bij de vakgroep wonen. Tijdens dit meeloopmoment kunnen zij daarom over verschillende onderwerpen vertellen wat bij hun op de afdeling speelt. Maar nog fijner; zij kunnen je meer vertellen over de structuur van de organisatie en de verschillende rollen/functies. Uiteraard is er veel ruimte om vragen te stellen, met eerlijke antwoorden.

Je bent van harte welkom op 24 november

De meeloopochtend is van 10:00 tot 14:00 uur. Nadine en Sophie vangen je op en begeleiden je gedurende de ochtend. Je bent welkom om mee te lunchen. In het restaurant heb je een uitgebreid aanbod tegen een kleine prijs.

Wil je hierbij zijn?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Jouw gegevens delen we vervolgens met Nadine en Sophie. We hebben vier plekken beschikbaar, dus meld je gerust aan met een studiegenoot.

Datum/Tijd
24/11/2022
10:00 - 14:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.