Terug naar evenementen

Loop mee met Ernst-Jan Slieker

Benieuwd hoe het er écht achter de schermen van gemeente Putten aan toe gaat? Pak deze kans om met Ernst-Jan een ochtend mee te lopen. Hij is trainee bij Starters in Gelderland – Ontdek het Ruimtelijk Domein. Hij neemt je mee in een projectoverleg. Daarna krijg je alle ins en outs te horen van hem en mede-trainee Laura bij de rondleiding bij de gemeente, waarbij je de ruimte hebt om al je vragen te stellen.

Het projectoverleg gaat over het project Putterpoorten. Dit is een recreatiezoneringsproject waarbij ze drie verschillende locaties (Krachtighuizerheide, Putterbos en Schovenhorst) in Putten veranderen in gastvrije ontvangstlocaties. Iedere locatie is uniek op zijn eigen manier, de één is groter dan de ander en ze hebben allemaal hun persoonlijke eigenschappen en faciliteiten.

Je bent van harte welkom op 13 december

De meeloopochtend is van 09:00 – 11:30, waarbij Ernst-Jan je ontvangt en begeleidt. De meeloopochtend is bij gemeente Putten. Van 09:00 – 10:30 uur is het projectoverleg, daarna heb je een rondleiding en ruimte om vragen te stellen.

Wil je hierbij zijn?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Jouw gegevens delen we vervolgens met Ernst-Jan, hij deelt dan ook nog meer informatie over het project Putterpoorten. We hebben vier plekken beschikbaar, dus meld je gerust aan met een studiegenoot.

Datum/Tijd
13/12/2022
09:00 - 11:30

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.