Terug naar evenementen

Lenig denken

Datum/Tijd
11/11/2020
14:00 - 16:00

In deze workshop maak je kennis met de kracht van Lenig Denken.

In  deze snel ontwikkelende (crisis)tijd is creatief/ lenig denken een ‘must’: een onmisbare 21ste eeuwse vaardigheid en een essentiële aanvulling op logisch denken.

Creatief denken is ook echt iets dat iedereen kan. Maar hoe doe/ deed je dat ook alweer? Wat is er voor nodig?

In deze sessie krijg je gereedschappen aangereikt om jouw creatieve- en oplossingsgerichte brein te trainen. Om jezelf verder te ontwikkelen, anders te leren kijken en kansen te (durven) benutten.

In deze energieke, interactieve sessie leer je anders kijken, soepel associëren en je verbeeldingskracht te gebruiken. Door deze vaardigheden te trainen leg je nieuwe verbindingen, waarmee jouw flexibiliteit en creatieve oplossingsgerichte vermogen groeit!

In een tijd waarin van professionals bij de overheid ook steeds meer gevraagd wordt – je moet meedenken, je wordt uitgedaagd om met alternatieve oplossingen te komen in samenwerking met inwoners of netwerkpartners –  is het ongelooflijk handig om de vaardigheid van lenig denken aan jouw ‘toolbox’ toe te kunnen voegen. Dus doorbreek je routines, leer buiten de gebaande paden denken. Dan is er straks geen ingewikkelde vraag, geen dilemma, geen Omgevingswet of ingewikkeld participatietraject waar jij ’s nachts nog wakker van ligt!  Je wordt uitgedaagd om zelf actief na te denken hoe je door de inzet van creativiteit en ‘lenig denken’ meer succes en plezier in je werkende en privéleven kunt krijgen en hoe je nieuwe kansen kunt leren zien en/of kunt creëren. Snel, safe, simpel en ook nog eens heel leuk en effectief. Tot ziens!

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.