Terug naar evenementen

De werkgeluk mindset

Geluk wordt voor 50% bepaald door je DNA, 10% door je omgevingsfactoren en 40% door jouw eigen denken en handelen. Grappig genoeg gaat veruit de meeste energie vaak naar het veranderen van de ander of de omgeving. Wil jij meer werkgeluk? Zet dan in op die 40% van jouw eigen denken en handelen! Weet je niet hoe? Dan is deze workshop perfect voor jou.

We gaan aan de slag met je mindset. Mindset is je manier van denken, voelen en handelen. Gelukkig is ons brein is neuroplastisch; dit betekent dat het brein kan veranderen. Het brein verandert in de richting waarin we onszelf beoefenen.

Naast concrete toepasbare tips gaan we aan de slag met de cirkel van 8. Een zeer laagdrempelig maar effectieve methode om meer eigenaarschap te pakken in iedere situatie. Je leert te kijken in kansen in plaats van kijken naar problemen. Hiervoor gaan deelnemers aan de slag met situaties uit hun eigen dagelijkse praktijk. Een interactieve workshop, waar deelnemers zullen weglopen met nieuwe inzichten en inspiratie om aan de slag te gaan met hun eigen mindset.

Deze workshop is online

In overleg met de workshoptrainer is besloten om deze workshop toch online door te laten gaan in plaats van op locatie. Deelnemers ontvangen in de week voor de workshop een MS Teams link.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
09/11/2021
14:00 - 16:30

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.