Afstand
Terug naar organisaties

Omgevingsdienst de Vallei

Omgevingsdienst de Vallei voert de wettelijke milieutaken uit voor gemeenten in de regio en voor Provincie Gelderland. Het gaat om vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Omgevingsdienst de Vallei is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Wageningen en Scherpenzeel en provincie Gelderland. Samen met haar partners werkt Omgevingsdienst de Vallei aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving.

Bij Omgevingsdienst de Vallei werken 108 medewerkers. Samen werken wij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Iedere professional draagt hieraan bij vanuit zijn eigen vakgebied.

Als je bij Omgevingsdienst de Vallei werkt, werk je in een dynamische omgeving. Klantgericht, krachtig, kwaliteit en kostenbewust zijn belangrijke kernwaarden. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Salariƫring vindt plaats conform het CAR-UWO. Daarnaast is het Gelders Sociaal Plan (GSP) en allonge van kracht. Interesse in werken bij Omgevingsdienst de Vallei? Check onze vacatures.