Terug naar evenementen

Veranderkracht met feedforward

‘Feedback doet vaker niets, of maakt dingen erger, dan dat het de prestaties verbetert’ (Kluger & DeNisi, 1996). Feedforward werkt wél. Met feedforward faciliteer je succesvol gedrag in de toekomst. Het motiveert je collega’s het beste uit zichzelf te halen. Ook stimuleert het een positieve aanspreekcultuur waardoor mensen effectiever en met meer plezier (samen)werken.

Maar hoe geef je feedforward en waarom is het zo effectief? En waarom heeft feedback vaak niet het gewenste effect. In de workshop ga je samen met de andere deelnemers oefenen met het geven van feedforward. Voor de workshop kun je eigen casuïstiek over het geven van feedback toesturen. De hierop afgestemde oefeningen worden opgenomen. Samen analyseren we de beelden (Video Interactie Analyse) en gaan we op zoek naar mogelijkheden om feedforward toe te passen. De insteek van Video Interactie Analyse gaat uit van de positieve psychologie en is oplossingsgericht. Klik hier voor meer informatie over de methodiek Video Interactie Analyse. Succesvolle interacties worden uitvergroot waardoor je grip krijgt op je sterke kanten en daar waar het anders kan, wordt gezocht naar concrete alternatieven*.

Wat neem je mee uit de workshop?

Je komt tot nieuwe inzichten over wat mensen echt aanspoort en je krijgt direct toepasbare handvatten mee om feedforward uit te proberen op de werkvloer.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
08/11/2021
13:00 - 17:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.