Terug naar evenementen

Schatgraven!

Op Safari gaan wij..... Schatgraven! Schatgraven naar onder andere talenten, zingevende elementen en waar jij blij van wordt in werk. Als deelnemer ga je op een waarderende manier momenten in jouw loopbaan onderzoeken waarop je in je element was, in je kracht stond en succes had.

De methode Appreciative Inquiry die we hierbij inzetten richt zich op dat wat goed gaat en hoe dat goede verder versterkt kan worden.
Dit doen we in deze actieve workshop in 3 fasen:
1) Discover: ontdek jouw kracht met succesverhalen
2) Dream: hoe zet je jouw talenten het liefste in waarbij je jouw gewenste toekomst verbeeld met daarin jouw mooiste bijdrage
3) Define: welke eerste stappen kun je zetten richting het succes van jouw toekomst

Wat je meeneemt uit deze workshop is een beeld van jouw talenten, kwaliteiten en voor jou belangrijke (zingevende) elementen en hoe je deze in zou kunnen zetten om nog meer te halen uit jouw werk. Daarnaast ervaar je het werken met Appreciative Inquiry en in het bijzonder het effect van waarderend onderzoekende vragen.

Voor wie is de workshop? Voor medewerkers van gemeenten die op zoek zijn naar meer plezier in hun werk en daar nog beter in willen worden.

Deze workshop is online

In de week voor de workshop ontvang je een MS Teams link.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
12/11/2021
08:45 - 12:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.