Terug naar evenementen

Let’s get smarter

Datum/Tijd
10/11/2020
10:00 - 12:00

Slimmer werken? Let’s get Smart!

Door Slim te gaan Werken halen we meer uit onszelf en uit ons leven!

Wil jij méér focus en efficiëntie in je werk? Meer werkgeluk ervaren? Tot wel 40% meer productief zijn? Een gezonde balans tussen privé en werk? Kom dan tijdens de Meester in je Werk week naar onze workshop ‘Let’s get Smart!’.

We kennen het allemaal; Tijdens het schrijven van een memo checken we vlug onze mail, reageren we op het berichtje in die ene groepsapp en kijken we ook even naar de vakantiefoto’s van die skiënde collega.

Altijd maar ‘aan zijn’, en onbewust gebruik maken van digitale devices, heeft een behoorlijke impact op ons. Altijd ‘aan zijn’ betekent dat we constant blootgesteld worden aan ongecontroleerde interrupties die onze echte doelen, thuis en op het werk, in de weg staan.

Het zorgt ervoor dat we niet functioneren in onze ‘zone of genius’. Dit gaat ten koste van onze focus, efficiëntie en ons werkgeluk.

In onze workshop vertellen we je precies hoe we door onze smartphone ‘gehackt’ worden. Waarom wij hem zo’n 100 keer per dag checken en waarom dit jouw (werk)plezier in de weg staat.

Tijdens onze workshops gaan we samen actief aan de slag met een Gezonde Digitale Leefstijl. We geven je diverse praktische tools mee die jij thuis en op het werk direct toe kunt passen en die instant resultaat opleveren!

Het Slimme Werken zorgt ervoor dat we met minder energie meer werk verzetten!

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.