Terug naar evenementen

Inspiratiesessie: De Jakhals en de Giraf in ons

Miscommunicatie is aan de orde van de dag en leidt tot spanningen, conflicten en vermindering van (werk)plezier. Hoe kun je communicatie ERROR’s voorkomen? Hoe kun je openstaan voor de behoefte van de ander zonder jezelf te vergeten? Hoe kun je op een assertieve manier je boodschap brengen zonder agressief over te komen? En luisteren, hoe doe je dat precies? Verbindende communicatie draagt bij aan plezier en verbinding en een hogere klanttevredenheid.

Aan de hand van herkenbare voorbeelden, korte oefeningen en inspirerende filmpjes neemt de trainer je mee op reis door het landschap van ‘verbindende communicatie’. De inspiratiesessie is gezellig, leuk, interactief, speels en staat bol van inzichten welke je helpen om efficiënter te communUNIceren.

Ben je meer een jakhals of een giraf?

De jakhals in ons slaat aan als verwachtingen niet uitkomen. Vanuit frustratie ga je oordelen, verwijten, eisen of je gelijk halen. Het is de schuld van de ander! Achteraf heb je soms spijt van je reactie. Hoe kun je leren om in lastige situaties te communiceren vanuit behoefte in plaats van te reageren vanuit frustratie?

Luisteren, hoe doe je dat precies?

Je hebt twee oren en één mond. Dat is niet zomaar. Wil je effectief commUNIceren, dan is het van belang om niet alleen je boodschap duidelijk over te brengen, maar ook empathisch te luisteren. Dat wil zeggen: luisteren vanuit de intentie om de ander écht te willen begrijpen. Maar hoe doe je dat precies? Je krijgt 10 gouden tips.

Klik hier voor meer informatie over deze workshop.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
10/11/2021
10:00 - 12:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.