Terug naar evenementen

Maak van verandering een verbetering

Veranderen vraagt vasthoudendheid en draagvlak zodat er zichtbare en duurzame verbetering optreedt. Overheden hebben de neiging om voor "een tien" te gaan. Niets mis mee, maar hoe zorg je er nu voor dat je onderweg niet struikelt over de ambities en je de mensen verliest?

Bij Lean management mobiliseer je de veranderkracht in de organisatie door de mens, het team en de groep actief te betrekken bij het optimaliseren van het product of dienst(-verlening). Met Lean management ga je continu verbeteren vanuit een solide basis. Tijdens deze workshop leer je hoe je deze solide basis legt. Maar ook de praktische aanpak en tips hoe je samen, met de mensen die het uitvoerende werk verrichten, de processen én de manier van werken optimaliseert. Daarbij staat altijd de klant of de opdrachtgever centraal. Voorts leer je hoe je het continu verbeteren borgt om de gewenste verandering tot een verbetering te maken. De beoogde “tien” komt hiermee een grote stap dichterbij. Als extra komen de principes van resultaatgericht werken aan bod en wat de handelingsopties zijn als het (niet) beter gaat dan verwacht. Want juist bij een verandering is het belangrijk iedereen in zijn kracht te houden! De aangereikte aanpak, voorbeelden en praktische tips zijn op grote schaal en op individueel niveau toepasbaar. Daarom is deze workshop bedoeld voor iedereen die in een (overheids-) organisatie werkt.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

Datum/Tijd
11/11/2021
13:00 - 17:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.