Terug naar evenementen

De ideale leider voor een zelfsturend team

Stel dat iedereen in het team initiatief durft te tonen en zichzelf zichtbaar maakt. Dat iedereen in het team elkaars talenten én valkuilen kent en waardeert. Dat iedereen in het team efficiënt en met plezier kan werken. En dat er binnen het team ruimte is voor ontwikkeling en groei. Een zelfsturend team vraagt om ieders leiderschap!

In deze interactieve workshop werken we met iedereen die aandacht wil geven aan het individuele en groepsproces van het team. We doorlopen de vijf fases van het leerwerktraject de ‘cirkel van e e f’, waar jij samen met je team mee kunt gaan werken.

Voor wie is deze workshop? Voor leidinggevenden en iedereen die geïnteresseerd is in zelfsturende teams en daar zijn eigen rol beter in wilt leren (her)kennen.

Wat kun je verwachten? Je krijgt inzicht in jouw eigen functioneren binnen het team en hoe je bouwt aan een goede samenwerking.

Resultaat na de training

• Inzicht in jouw eigen rol binnen het team
• Je kent de vijf fases om te bouwen aan een goede samenwerking
• Je kunt de werkwijze praktisch toepassen

Over de trainer

Evelien Olyslagers heeft een praktisch werkmodel gemaakt waar je samen met je team mee kunt werken. Evelien kan zich als trainer op zeer effectieve wijze een beeld vormen van de belevingswereld van anderen en heeft het vermogen zich op natuurlijke wijze in de ander te verplaatsen. Ze ziet en hoort wat (nog) niet uitgesproken wordt en begrijpt wat een ander motiveert en bezig houdt. Door dit te benoemen, zonder enige invulling, geeft ze de deelnemers mogelijkheden om stappen te zette binnen hun persoonlijke en teamontwikkeling.

Deze workshop is online

In de week voor de workshop ontvang je een MS Teams link.

Meld jij je aan voor deze workshop?

Dit kan vanaf 13 oktober om 11.00 uur via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je werk e-mailadres in.

Daarbij ga je akkoord met het delen van je gegevens met de workshoptrainer. Het gaat om je naam en e-mailadres. Zo kan de trainer eventueel rekening houden met de behoeften van de deelnemers.

 

Datum/Tijd
11/11/2021
09:00 - 11:00

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.