Stage Waterschap Rijn en IJssel

Stagiair(e) technische ondersteuning

 • Opleidingsniveau
 • Reageren voor 14 november Je hebt nog 23 dagen
 • Plaatsingsdatum 04 oktober 2021
 • Standplaats Doetinchem

Een stage bij Waterschap Rijn en IJssel is uitdagend en geeft jouw carrière een kickstart! Onze organisatie staat namelijk nooit stil. De zorg voor waterveiligheid, -kwaliteit en -kwantiteit gaat continu door. Wij werken vanuit een inspirerende werkomgeving met een open en collegiale sfeer. Daarnaast heb je volop de vrijheid en ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

De komende jaren gaan er tractie collega’s met pensioen. Dit bied kansen voor vervanging maar ook zijn op de langere termijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het Waterschap.

                                                 Waterschap Rijn en IJssel is op zoek naar een:

                                                        Stagiair(e) technische ondersteuning

Zit jij in jouw laatste jaar van jouw studie en ben je op zoek naar een leuke (eind)stage? Hoe vind je het om als stagiair(e) ervaring op te doen die het begin is van je loopbaan, die je een kickstart geeft en de basis vormt voor een veelbelovende carrière. Steek je graag je handen uit de mouwen en weet jij alles van landbouwvoertuigen en machines? Lees dan snel verder! 

De stage

Deze stage is bedoeld voor mbo-studenten die gaan starten met hun laatste stage en bevat een persoonlijk ontwikkelprogramma, zodat je als “jong professional” snel stappen kunt maken. Gedurende deze periode besteed je veel tijd aan het onderhoud aan landbouwvoertuigen en -machines. Daarnaast krijg jij natuurlijk alle tijd en ruimte om jouw schoolopdrachten succesvol af te ronden.

Na de stage is een rol als Tractie monteur binnen handbereik: bij voorkeur binnen Waterschap Rijn en IJssel uiteraard!

Wat ga je doen?
Naast jouw schoolopdrachten/project ben je verantwoordelijk voor:

 • Het lokaliseren en verhelpen van storingen en uitvoeren van preventief onderhoud aan landbouwvoertuigen, hydraulische kranen, maaihark combinaties;
 • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud op landbouwvoertuigen en machines;
 • Je onderhoudt stuwen en oppervlaktegemalen op werktuigbouwkundig gebied;
 • Je draagt verbetervoorstellen aan ter vermindering van het aantal storingen;
 • Je registreert werkzaamheden, urenverantwoording en overige bijzonderheden in het onderhoudssysteem.

In welk team kom je terecht?
Je gaat stage lopen bij de unit Technische Ondersteuning. De unit Technische Ondersteuning is verantwoordelijk voor het onderhoud aan de installaties binnen ons waterschap. Dit houdt in het mechanisch- en elektrotechnisch onderhoud van de rioolwaterzuiveringen, gemalen en stuwen. Maar ook het onderhoud aan landbouwvoertuigen en -machines waarmee het groenonderhoud aan beken en sloten wordt uitgevoerd. Het onderhoud wordt verricht vanuit 3 werkplaatsen die verspreid zijn over het gebied van Waterschap Rijn en IJssel.
 
De unit Technische Ondersteuning heeft een informele werksfeer met leuke collega's. Werken bij deze unit betekent werken in een uitdagende en technische omgeving waar volop afwisseling is en kansen liggen om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 
Wat is jouw bijdrage?

 • Jij zit in jouw laatste jaar van een technische mbo 3/4 opleiding, bij voorkeur richting mobiele voertuigen of een vergelijkbare richting;
 • Als je in het bezit bent van rijbewijs B, is dit mooi meegenomen;
 • Je bent enthousiast en leergierig, je steekt graag je handen uit de mouwen. Kortom: je wilt een moderne vakman of –vrouw worden;
 • Je bent een teamspeler maar ook goed in staat zelfstandig te werken;
 • Tot slot heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel ingesteld.

Wij bieden

 • Maatschappelijk relevante stage in een dynamische, inspirerende omgeving;
 • Goede begeleiding vanuit de organisatie, zodat jij alles uit deze stage kunt halen;
 • Een uitdagende en veelzijdige stage met grote mate van zelfstandigheid voor 36 uur per week;
 • Alle ruimte voor het succesvol afronden van jouw schoolopdrachten;
 • Qua startdatum van jouw stage zijn er veel mogelijkheden en is in overleg;
 • Een stagevergoeding van € 200,- per maand;
 • De mogelijkheid om in overleg flexibel te werken.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden van onze stage technische ondersteuning en wil je ons waterschap komen versterken? Reageer dan uiterlijk voor 15 november online via het
sollicitatieformulier op onze website t.a.v. Niels Corbijn (teamleider unit Technische Ondersteuning). Voor meer informatie bel je met teamleider Niels Corbijn, 06 1171 0975.

 
Waterschap Rijn en IJssel hecht grote waarde aan je privacy. Er wordt uiterst zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Deze worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Je gegevens worden opgenomen in onze werving en selectie-applicatie. De gegevens van kandidaten die niet geselecteerd zijn worden uiterlijk 4 weken na afwijzing vernietigd. Wanneer wij je gegevens langer willen bewaren, vragen wij hiervoor je expliciete toestemming. Onze uitgebreide privacy verklaring kun je vinden op onze website, www.wrij.nl.
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Laatste stages

Bekijk alle stages