Stage Kadaster

Stagiaire Employer Branding

  • Opleidingsniveau
  • Reageren t/m 30 december Je hebt nog 27 dagen
  • Plaatsingsdatum 26 oktober 2022

Meewerken aan verschillende recruitment projecten om het Kadaster als werkgever of stagebedrijf op de kaart te zetten, in samenwerking met jouw collega’s. Word jij daar blij van? Dan is een stageadres in team recruitment van het Kadaster wat voor jou! Ga aan de slag als:

Meewerk stagiair employer branding

Iemand die enthousiast wordt van uiteenlopende werkzaamheden van het recruitmentproces. Denk aan de werving van nieuwe collega’s en stagiairs tot aan contentcreatie zoals vlogs en andere video’s maken. Je denkt mee over nieuwe ideeën op het gebied van recruitment en contentcreatie. 

Wat ga je doen?

Je draait volledig mee in de wereld van recruitment. Denk hierbij aan het uitzetten van vacatures, het inplannen en bijwonen van sollicitatiegesprekken en het voorbereiden van events. Als team kijken we continu naar onze recruitmentactiviteiten en hoe we deze kunnen verbeteren. Zo kijk je met Janine mee naar de mogelijkheden om de IT-doelgroep nog beter aan te spreken of met het vervullen van vacatures.

Drie jaar geleden zijn we gestart met het inrichten van campus recruitment, dit ga je oppakken met Lisette, campus recruiter. Met campus recruitment willen wij meer studenten en starters aantrekken. Hoe we dat gaan doen? Daar mag jij over meedenken. Je draait mee bij de werving en selectie van studenten en helpt bij het voorbereiden van events zoals externe stagemarkten. Ook denk je mee in het uitrollen van nieuwe initiatieven in campus recruitment. 

Word jij enthousiast van social media? Werk dan mee aan onze contentcreatie en het posten van foto's, video's, berichten en vacatures op onze social media en de werkenbij-vacaturepagina. Je mag zelf creatieve ideeën op het gebied van contentcreatie bedenken en uitvoeren, in samenwerking met jouw collega’s. 

Het team

Je komt terecht in een team van 9 bevlogen collega’s: 4 corporate recruiters, een campus recruiter, 2 administratieve collega’s, een beleidsadviseur en een smartstarter (HR-student met een bijbaan). We werken meestal met één of twee stagiairs in het team. We vinden gezelligheid en humor belangrijk!

Jouw profiel 

Je bent op zoek naar een meewerkstage en volgt een relevante opleiding op hbo-niveau. Denk aan de opleiding HRM, communicatie, officemanagement of bedrijfskunde. Je bent communicatief vaardig, toont initiatief, je hebt creatieve skills en je wordt enthousiast van nieuwe trends op het gebied van recruitment en communicatie. Je vindt het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en zelfstandig uit te werken. Bij voorkeur ben je vanaf 1 februari 2023 beschikbaar voor deze stage.

Wij bieden

Binnen onze werkomgeving krijg jij alle ruimte om vragen te stellen en jouw talenten te ontwikkelen. Daarnaast bieden we:  

  • begeleiding tijdens jouw stage. Jouw stagebegeleider kent het vak goed, begeleidt jou vakinhoudelijk en helpt je groeien.  
  • een laptop voor gebruik tijdens je stage. 
  • we werken tegenwoordig hybride; werken vanuit huis wordt gecombineerd met werken op kantoor (locatie de Grift in Apeldoorn). Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. 
  • meer dan 250 trainingen in onze eigen digitale leeromgeving. Zo kun je elke dag een beetje beter worden.  
  • een stagevergoeding van €565,- (o.b.v. een 36-urige stageweek).  
  • we organiseren interactieve studentensessies voor alle stagiairs.   

Solliciteren

Wil je solliciteren? Dat kan via de oranje button onderaan deze pagina! Heb je vragen over de stage? Neem dan contact via WhatsApp, telefonisch of stuur ons een mail. 
 

Lisette Velthorst
+31 6 15 95 73 15 (ook WhatsApp)
lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages