Stage Kadaster

Stagiair recruitment

  • Opleidingsniveau
  • Reageren voor 18 december Je hebt nog 10 dagen
  • Plaatsingsdatum 25 november 2021

Heb jij interesse in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? En wil je volledig meewerken met onze recruitmentactiviteiten om het Kadaster beter op de kaart te zetten? Dan zoeken we jou! Zet jezelf op de kaart als:

Meewerk stagiair Recruitment

Je wordt enthousiast van veelzijdige werkzaamheden zoals werving en selectie, arbeidsmarktcommunicatie, contentcreatie of het voorbereiden van events. Ook vind je het leuk om nieuwe creatieve ideeën op het gebied van recruitment te bedenken. 

Wat ga je doen?

Je gaat volledig meedraaien in de dynamische wereld van recruitment. Zo help je ons met het invullen van vacatures zoals het schrijven van vacatureteksten en het selecteren van kandidaten. We kijken continu hoe we onze recruitmentactiviteiten kunnen verbeteren, je denkt mee over vacatures- en stageopdrachten en hoe wij dit beter onder de aandacht kunnen brengen bij de doelgroep. Employer branding en arbeidsmarktcommunicatie zijn daarin belangrijke onderdelen. Je kijkt naar de trends op de arbeidsmarkt en hoe wij hierop moeten inspelen om de juiste doelgroepen te bereiken. Je denkt mee over contentcreatie voor sociale media en onze vacaturepagina.

Met de komst van campus recruitment willen we meer studenten en starters aantrekken. Je draait mee bij de werving en selectie van studenten en helpt bij het voorbereiden van events zoals externe stagemarkten. Ook denk je mee bij het uitrollen van nieuwe initiatieven in het campus recruitment. 

Team

Je komt terecht het in recruitmentteam wat onderdeel is van de afdeling Personeel en Organisatie. Jouw team bestaat uit zeven collega’s: drie corporate recruiters, een campus recruiter, een recruitment assistent, een smartstarter(student met een bijbaan) en een HR-adviseur. Structureel werken we met één of twee stagiairs in het team. We staan voor de hele organisatie klaar als gaat om werving en selectie van nieuwe collega’s of stagiairs. En houden ons bezig met het (online) aanspreken van de doelgroepen. 

Jouw profiel 

Je volgt een relevante opleiding op hbo-niveau, denk aan de opleiding HRM, communicatie, officemanagement of bedrijfskunde en je bent op zoek naar een meewerkstage. Je bent communicatief vaardig, je hebt creatieve skills en je wordt enthousiast van nieuwe trends op het gebied van recruitment en communicatie. Je vindt het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en zelfstandig uit te werken. Bij voorkeur ben je vanaf 1 februari 2022 beschikbaar voor deze stage.

Wij bieden

Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrol’, wenemen  je volledig op binnen het team. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en bieden je een leuke en leerzame tijd! Je praktijkbegeleider maakt regelmatig tijd vrij om de voortgang van jouw opdracht(en) te bespreken. Daarnaast krijg je een leenlaptop en een stagevergoeding van € 565,- (o.b.v. 36 uur per week). Momenteel werken we volledig vanuit huis in verband met de maatregelen. Wanneer het weer mogelijk is gaan we hybride werken, thuiswerken wordt gecombineerd met werken op kantoor. Jouw standplaats is ons kantoor in Apeldoorn (locatie de Grift).

Solliciteren

Heb je interesse in deze opdracht? Solliciteer dan direct via onderstaande button! We komen graag met je in contact om de stagemogelijkheden te bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met:
L
isette Velthorst
+31 6 15 95 73 15 (ook WhatsApp)
lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages