Afstand
Stage Kadaster

Stagiair Procesinrichting Kennismanagement

 • Opleidingsniveau
  Hbo
 • Reageren voor
  10 juni Je hebt nog 9 dagen
 • Plaatsingsdatum
  20 mei 2020
 • Standplaats
  Apeldoorn

Een stage bij het Kadaster is de manier om jouw talent te ontwikkelen en om kennis te maken met onze organisatie. Wij maken ruimte voor jouw talent voor het inrichten van (organisatie)structuur op het gebied van kennismanagement. Zet jezelf op de kaart als enthousiaste:

Stagiair Procesinrichting Kennismanagement 

Je bent iemand die het leuk vindt om processen in te richten en graag proactief verschillende analyses maakt!

Onze collega’s zijn door de komst van selfservice systemen steeds zelfredzamer geworden. Zij kunnen dus vaker vragen of problemen zelf oplossen en hoeven niet steeds een incident te melden bij de servicedesk
Zelfredzaamheden van collega’s worden steeds belangrijker, net als vindbaarheid van kennis. IT zet hierop in door service meer via de self-sevice portal van het systeem ServiceNow te laten verlopen en dus de service van de Kadaster Servicedesk(KSD) te verlagen. Maar op dit moment is er versnippering in kennis, behoefte aan een betere structuur, en behoefte aan meer toegankelijkheid. Aan jou de mooie uitdaging om structuur aan te brengen op het gebied van kennismanagement.

Wat houdt de opdracht in?
Als organisatie willen we kennis gestructureerd beschikbaar te stellen. Jouw opdracht is een inrichtingsopdracht: je gaat de organisatiestructuur rond kennismanagement en een processtructuur opzetten.

In de structuur neem je op hoe ervoor gezorgd kan worden dat de juiste kennis geborgd wordt, hoe kennis eenduidig ontsloten kan worden (in het systeem ServiceNow), en hoe kennis actueel en relevant blijft. Aan het eind van je stage adviseer je hoe de rol “Kennis Manager” geborgd moet worden in de organisatie.  

Het uiteindelijke doel van de opdracht is dat de eindgebruiker van de IT-systemen eenvoudig en eenduidig kan vinden wat hij of zij zoekt voor de dagelijkse werkzaamheden.


Team
Je zult nauw samenwerken met de afdelingen KSD(Kadaster Service Desk), het ESM-team (Self Service Portal en app), de relatiebeheerder IT en andere IT-teams. Je gaat aan de slag op onze locatie Apeldoorn “De Brug”, daar is de afdeling IT gevestigd. De locatie is naast de snelweg gevestigd en ook goed te bereiken met het ov.

Functieeisen

Je bent op zoek naar een stage waar je zelfstandig een opdracht kunt uitvoeren. Je volgt een HBO- opleiding die aansluit op de opdracht, bijvoorbeeld de opleiding Bedrijfskunde. Je kunt goed zelfstandig aan het werk gaan en je bent enthousiast! Specifieke kennis rond kennismanagement is niet nodig. Bij voorkeur ben je per direct beschikbaar. Ben je beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar(september 2020)? Ook dan mag je reageren!

Contactinformatie

Solliciteren kan via onderstaande button. Voor vragen mag je contact opnemen met Campus Recruiter, Lisette Velthorst via 06-15957315 (ook via whatsapp mogelijk) of via e-mail lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages