Stage Kadaster

Stagiair Kadaster International

  • Opleidingsniveau
  • Reageren voor 12 juli Je hebt nog 55 dagen
  • Plaatsingsdatum 09 april 2021
  • Standplaats Apeldoorn

Een stage bij het Kadaster is dé manier om jouw talent te ontwikkelen, te leren en te groeien en om kennis te maken met onze organisatie. Wij maken ruimte voor nieuw talent, jouw talent! Zet jezelf op de kaart als:

Stagiair bij Kadaster International

Kadaster International investeert in internationale relaties en deelt kennis over landbeheer en geo-informatie met andere landen door onderwijs en onderzoek. Onze kennis en kunde passen we toe in internationale projecten. 
Wereldwijd ontwikkelen we landrechten op technisch, juridisch en institutioneel vlak. We bieden stagemogelijkheden voor enthousiaste studenten op elk van deze drie aspecten.


Jouw profiel

We werken graag samen met studenten van verschillende opleidingen. Volg jij één van onderstaande hbo- of wo-opleidingen? En ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage? Dan hebben we wellicht mogelijkheden voor je!

-    Geographical information management and applications 
-    Geodesie
-    Geografie & planologie
-    International business
-    Bestuurskunde
-    Communicatie (Engels)
-    Ontwikkelingsstudies 
-    International law
-    ICT (richting geo-data)

Waarom een open sollicitatie?

We zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën voor mogelijke stageopdracht(en) en jouw ambitie. Laat ons weten van welke onderwerpen jij enthousiast wordt, welke opleiding je volgt en waarom je bij Kadaster International stage zou willen lopen. In een gesprek kunnen we een mogelijke stageopdracht verder bespreken.
Neem ook een kijkje op de website van Kadaster International: www.kadaster.com 


Het team van Kadaster International

Je komt te werken bij Kadaster International in een team van 10 collega’s. Het team bestaat uit adviseurs, regiomanagers, de backoffice en projectuitvoerders. De voertaal is Engels.  


Wij bieden
Op dit moment werken wij volledig thuis door de coronamaatregelen, maar je standplaats is op ons kantoor in Apeldoorn. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrol’, maar wordt je echt onderdeel van het team. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en bieden een leuke leerzame tijd. Je praktijkbegeleider maakt regelmatig tijd vrij om samen je werk te bespreken. Je ontvangt een leenlaptop en een stagevergoeding van € 565,- (o.b.v. 36 uur per week).

Laatste stages

Bekijk alle stages