Afstand
Stage Kadaster

Stagiair IT

 • Opleidingsniveau
  Hbo
 • Reageren voor
  05 april Je hebt nog 79 dagen
 • Plaatsingsdatum
  08 januari 2021
 • Standplaats
  Apeldoorn

Stagiair IT – Software Engineering 

Een stage bij het Kadaster is de kans om jouw talent te ontwikkelen, te leren en te groeien en om kennis te maken met onze innovatieve organisatie. Vanaf februari maken wij ruimte voor een IT-student die op zoek is naar een meewerkstage met daarnaast een onderzoeksopdracht

De stageopdracht
Je gaat volledig meewerken met een IT-team met vier collega’s die vele (cloud) diensten beheren. Het onderhouden van office sjablonen is hier een onderdeel van. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen en onderhouden van office sjablonen voor de gehele organisatie. En daarnaast kan er een voorstel worden gedaan hoe de organisatie hier het beste mee kan omgaan in de toekomst. Moeten we het werk juist outsourcen of toch inhouse laten doen. Moeten er mensen worden opgeleid of moeten we gaan inhuren, of hebben we meer focus nodig op een ander product om de huisstijl goed te implementeren? Jij mag hier onderzoek naar gaan doen. 

IT bij het Kadaster
Samen staan we continu voor grote IT uitdagingen. Dit vraagt om een flexibele en wendbare IT organisatie. Om dit te realiseren werken we volgens de agile- en scrum methodieken en zijn we vooruitstrevend in onze software ontwikkelmethode (continuous delivery). Het Kadaster heeft ook een Emerging Technologie Center (ETC) waar aan diverse innovaties wordt gewerkt. Uiteraard staat security ook bij ons hoog in het vaandel, hiervoor staat ons Cyber Security Team opgesteld. Onze cultuur kenmerkt zich door collega’s die eigenaarschap nemen, elkaar vertrouwen geven en samenwerken om gezamenlijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen voor onze in- en externe klanten.

Jouw profiel

Je bent op zoek naar een leerzame meewerkstage waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Je volgt een relevante opleiding zoals IT op Hbo-niveau, met het studieprofiel Software Engineering. Heb je een ander studieprofiel en affiniteit met deze opdracht? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij voorkeur ben je per 1 februari 2021 beschikbaar. Daarnaast heb je veel passie voor IT, en jouw passie en drijfveren lezen we graag terug in je motivatiebrief.

Wij bieden

Een leuke en leerzame tijd! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met daarbij een goede stagebegeleiding. Je hebt zeer regelmatig een moment met je praktijkbegeleider om de voortgang van jouw opdracht(en) te bespreken. Je maakt volwaardig deel uit van het (scrum) team en je krijgt een leenlaptop en een stagevergoeding van € 565,- (o.b.v. 36 uur per week). De IT afdeling is gevestigd op locatie “De Brug” in Apeldoorn-Zuid. Maar gezien de huidige situatie werken alle collega’s binnen dit team momenteel volledig vanuit huis.

Laatste stages

Bekijk alle stages