Stage Kadaster

Stagiair Identity & Access Management

  • Opleidingsniveau
  • Reageren voor
    31 maart Je hebt nog 29 dagen
  • Plaatsingsdatum
    16 november 2020
  • Standplaats
    Apeldoorn

Een stage bij het Kadaster is dé manier om jouw talent te ontwikkelen, te leren en te groeien en om kennis te maken met onze organisatie. Wij maken ruimte voor nieuw talent, jouw talent!
Het realiseren, implementeren en beheren van user stories waarmee we de dienstverlening continue verrijken en verbeteren. Dat is waar ons team Identity & Access Management dagelijks mee bezig is. Voor dit team maken we ruimte voor aanstormend talent. Zet jezelf op de kaart als:

Stagiair of afstudeerder Identity & Access Management

Iemand die een Bedrijfskundige of IT- gerelateerde opleiding volgt, interesse heeft in ‘Agile werken’ en graag meedenkt in nieuwe processen.

Het IAM-team is verantwoordelijk voor de realisatie, implementatie en beheer van IAM-user stories, PAM en Azure Active Directory. PAM is een proces waarmee kritieke data en accounts onder verhoogde dijkbewaking komen (dit is noodzakelijk om bijvoorbeeld hackers tegen te gaan). Azure Active Directory is een onderdeel van het nieuwe Microsoft Azure Cloud platform, wat gedeeltelijk wordt beheerd door IAM.

Het IAM-team adviseert over technische en functionele verbeteringen. Bij het Kadaster willen we met onze service een transitie gaan maken van een technisch oriënterende dienst naar business oriënterende dienst, denk hierbij aan een Cloud transitie. Tijdens dit proces zullen er steeds verbeteringen aan de orde zijn. Voor deze ontwikkeling willen we met een stagiair gaan samenwerken die ons gaat ondersteunen in het gehele proces, of een afstudeerder die onderzoek gaat doen naar hoe we ons kunnen verbeteren in het proces.

Kadaster IT
Binnen Kadaster, afdeling IT, werken de teams integraal en zijn collega’s samen verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en maak je volwaardig deel uit van het team waar je in werkt.

Functieeisen

Je werkt graag met processen en hebt interesse in Identity & Access Management en-/ of Agile processen. Je bent op zoek naar een leerzame stage waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij voorkeur volg je een IT-opleiding of een Bedrijfskundige opleiding op Hbo- niveau en je bent per 1 februari 2021 beschikbaar. In overleg met jou komen we tot een concrete stage- of afstudeeropdracht.

Contactinformatie

Solliciteren kan via onderstaande button. Voor vragen mag je contact opnemen met Campus Recruiter, Lisette Velthorst via 06-15957315 (ook Whatsapp mogelijk) of via e-mail lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages