Afstand
Stage Kadaster

Stagiair HR

 • Opleidingsniveau
  Hbo
 • Reageren voor
  10 augustus Je hebt nog 1 dagen
 • Plaatsingsdatum
  15 juli 2020
 • Standplaats
  Apeldoorn
Een stage bij het Kadaster is de manier om jouw talent te ontwikkelen en om kennis te maken met onze organisatie. Wij maken ruimte voor jouw talent!

Werken aan een kwalitatief en goed onderbouwd opleidingsplan, dat is waar één van onze HR adviseurs mee bezig is. We kunnen daarbij hulp gebruiken en maken ruimte voor nieuw talent met frisse ideeën. Zet jezelf op de kaart als:

Stagiair HR

Iemand die interesse heeft in HR en met name in de ontwikkeling en de groei van medewerkers. Samen met de HR Adviseur en het management van de afdeling Maatwerk & Advies, ga je werken aan een kwalitatief en goed onderbouw opleidingsplan.

Binnen het Kadaster hebben we de afdeling Maatwerk & Advies (bij onze GEO-sector). Zij leveren unieke informatieproducten en diensten in het domein van vastgoed en ruimtelijke ordening in Nederland. Voor deze afdeling willen we actief aan de slag gaan met strategisch personeelsmanagement: we willen ervoor zorgen dat we de juiste kennis en vaardigheden op de korte en lange termijn in huis halen. En waar we dit al in huis hebben, willen we ook behouden. Daar is een opleidingsplan voor nodig en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken!
Voor dit opleidingsplan ga je samen met een HR Adviseur in een plan vragen beantwoorden zoals: wat zijn de kennisdoelen van de afdeling over 3 tot 5 jaar? Welke kennis en competenties zijn momenteel aanwezig? Wat moet er gebeuren om de ‘gap’ tussen de huidige situatie en de toekomstige situatie te dichten? Moeten we juist personeel gaan werven? Of moeten we het huidige personeel gaan opleiden? En welke leermethodieken werken het beste binnen deze afdeling? Daarnaast begeleidt je het management-team in dit proces. Uiteindelijk wordt het opleidingsplan ook daadwerkelijk geïmplementeerd.

Team
Je komt te werken binnen de afdeling HRM, in een team van in totaal 8 HR Adviseurs. Je werkt samen met één van hen. Je werkt tijdens het project veel samen, maar je zal ook zelfstandig opdrachten gaan uitvoeren. De afdeling werkt normaliter op locatie ‘de Grift’ in het centrum van Apeldoorn. De locatie is goed te bereiken met het ov en met de auto. Houd er rekening mee dat thuiswerken de komende maanden blijvend aan de orde is.
 

Functieeisen

Jouw profiel
Je volgt de opleiding HRM op Hbo- niveau en je bent op zoek naar een meewerkstage. Je bent leergierig ingesteld, je hebt passie voor HR en affiniteit met strategisch personeelsmanagement. Zelfstandig werken kun je goed en je hebt oog voor het proces. Niemand verwacht dat jij de antwoorden direct weet, wel dat je het proces begeleidt en zorgt dat de antwoorden op tafel komen. Je bent vanaf 31 augustus 2020 beschikbaar voor deze opdracht.

Contactinformatie

Sollicitatie en informatie
Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Campus Recruiter, Lisette Velthorst via 06-15957315 (ook whatsapp mogelijk) of via e-mail lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages