Stage Kadaster

Stagiair HR

 • Opleidingsniveau
 • Reageren t/m 12 december Je hebt nog 9 dagen
 • Plaatsingsdatum 06 oktober 2022

Op zoek naar een HR-stage en lijkt het jou interessant om samen met één van onze P&O-adviseurs te werken aan verschillende taken op het gebied van personeelsmanagement? Vind je persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk? Dan zoeken we jou! Je gaat jouw opgedane kennis uit de opleiding toepassen in de praktijk. Wij leren je alle kneepjes uit het vak. Zet jezelf op de kaart als:

Stagiair HR

Personeelsmanagement, verzuim, advisering en voortgangsgesprekken zijn onderwerpen waar jij enthousiast van wordt. Je bent de rechterhand van de P&O-adviseur en gaat volledig meewerken aan verschillende taken op het gebied van HR, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen binnen het werkveld. 

Wat ga je doen?

Aan het begin van de stage sluit je aan bij gesprekken en online meetings om te observeren. Geleidelijk aan zal je steeds meer vaardigheden eigen maken en krijg je van ons de vrijheid om zelfstandig of samen taken uit te voeren. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • MT’s bijwonen. Je luistert mee, observeert, stelt vragen en je geeft adviezen;
 • Je ondersteunt bij het voorbereiden en voeren van voortgangsgesprekken;
 • Het opstellen van opleidingsplannen; 
 • Ondersteunen bij verzuimtrajecten. Zo help je bij het voeren van verzuimgesprekken en het aanvragen van de WIA. Daarnaast voorzie je managers van advies naar aanleiding van verzuimpercentages en geef je informatie over de vervolgstappen. Denk aan de stappen die genomen moeten worden vanuit de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Ondersteunen bij het voeren van sollicitatiegesprekken. Dit doe je samen met de P&O-adviseur en andere gesprekspartners;
 • Overige taken die behoren tot het takenpakket van een P&O-adviseur.

Team

Je wordt onderdeel van het team met P&O-adviseurs. Het team bestaat uit 8 gedreven adviseurs en wordt aangestuurd door de P&O-manager. Ook werken er 2 smart starters in het team, zij hebben een bijbaan en zijn ondersteunend. Iedere P&O-adviseur is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen afdeling(en) waarbij ze verantwoordelijk zijn voor personeelsmanagement. Denk hierbij aan in-, door- en uitstroom van medewerkers, ziekteverzuimbegeleiding, individuele casuïstiek en functioneringstrajecten.

Jouw profiel

Je zoekt een meewerkstage en volgt een relevante opleiding op hbo-niveau, denk hierbij aan de opleiding HRM, Bedrijfskunde of een andere aansluitende opleiding. Je bent empathisch en leergierig ingesteld en neemt initiatief. Ook zien we graag communicatieve vaardigheden bij je terug. Je bent vanaf februari 2023 (of eerder in overleg) beschikbaar voor deze stage.

Wij bieden

Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrol’, we nemen je volledig op binnen het team. Je komt terecht binnen een prettige werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om vragen te stellen. Bij ons kun je jouw talenten ontwikkelen. Daarnaast bieden we jou:

 • Goede stagebegeleiding. Jouw stagebegeleider (P&O-adviseur) kent het vak goed, begeleidt jou vakinhoudelijk en helpt je groeien. We vinden het belangrijk dat je écht wat leert bij ons!
 • Een laptop die je tijdens je stage kunt gebruiken.
 • Flexibele werkdagen. We werken tegenwoordig hybride, dit betekent dat thuiswerken wordt gecombineerd met werken op kantoor. Jouw standplaats is onze locatie in Apeldoorn (de Grift) en locatie Zwolle. Waar je werkt is afhankelijk van de afspraken die je hebt staan.  Beide locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Meer dan 250 trainingen in onze eigen digitale leeromgeving. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen naast je stagewerkzaamheden. 
 • Een stagevergoeding van bruto €565,- (o.b.v. een 36-urige stageweek).
 • We organiseren interactieve en leuke studentensessies voor alle stagiairs.
 • De startdatum van de stage wordt in overleg met elkaar afgestemd.

 
Patty (student HRM Windesheim), (oud)stagiaire en smart starter afdeling P&O: 
“De tijd vliegt tijdens mijn stage bij het Kadaster. Ik heb super veel mogen zien, ervaren en daadwerkelijk iets kunnen doen wat van toegevoegde waarde is. Er is veel vrijheid om een eigen invulling aan je stage te geven, waarbij (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen om veel te leren tijdens je stage. Het Kadaster is een grote organisatie waardoor je veel dingen kan leren en zien. De begeleiding die ik kreeg, heb ik als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik mij erg welkom”. 

 

Contactinformatie

Wil je sollicteren en je cv en motivatiebrief bij ons indienen? Dat kan via de oranje button onderaan deze pagina! Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens. We zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch en per e-mail. 

Lisette Velthorst
+31 6 15 95 73 15 (ook WhatsApp)
lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages