Stage Kadaster

Stagiair GIS analist

  • Opleidingsniveau
  • Reageren t/m 02 september Je hebt nog 60 dagen
  • Plaatsingsdatum 02 juni 2022
  • Standplaats Zwolle

Heb jij kennis van GIS? Word je blij van heel veel data en wil jij je tot GIS-analist ontwikkelen bij een data-gedreven organisatie? Dan is het Kadaster je ideale stageadres! Wij maken ruimte voor talent. Zet jezelf op de kaart als:

Stagiair GIS-analist

Iemand die zich wil gaan vastbijten in de materie van het softwarepakket ArcGIS Enterprise. Je bent onderzoekend en analyserend ingesteld en wilt je verdiepen in de toepasbaarheid van de allernieuwste functionaliteiten binnen dit softwarepakket. 

Jouw stage

Je gaat een aantal zaken op het gebied van de toepasbaarheid van ArcGIS Enterprise onderzoeken, het softwarepakket voor het creëren, analyseren en delen van digitale kaartenbeelden. Het staat vast dat we ArcGIS Enterprise gaan implementeren. Tijdens jouw stage onderzoek jij welke functionaliteiten van ArcGIS Enterprise voor ons bruikbaar zijn en hoe we het kunnen toepassen. Hierbij houd je rekening met de wens van de interne klant (collega’s van andere afdelingen die met kaartbeelden werken). 


Je onderzoekt wat de bruikbaarheid is van ArcGIS Enterprise en hoe we hiervan gebruik kunnen maken in onze tooling, webapps, storymaps en (voortgang)dashboards die we maken voor productie. Je verzamelt jouw bevindingen en aanbevelingen met betrekking tot de bruikbaarheid, je presenteert dit en geeft hierover adviezen zodat we weten hoe we ArcGIS Enterprise succesvol kunnen implementeren. Ook mag je zelf een prototype ontwikkelen naar aanleiding van je onderzoeksresultaten. 

Team

Je komt terecht in het team van Basisregistratie Topografie (BRT), onderdeel van de directie Operatie, Dienstverlening en Registratie (ODR). We houden ons bezig met het inwinnen, beheren en verstrekken van informatie zoals digitale kaarten. In het team werken 9 collega’s van functioneel beheerders en adviseurs. Het team is verantwoordelijk voor de basisregistratie topografie en topspecials voor defensiekaarten. 

Jouw profiel

Je volgt een relevante hbo- of wo-opleiding die aansluit op deze stageopdracht, bijvoorbeeld de opleiding Geo-information science, Geo, Media & Design, Ruimtelijke Ordening of Sociale Geografie. Je bent leergierig, nieuwsgierig en analytisch sterk. Vanzelfsprekend heb je kennis van ArcGIS/GIS- software en heb je interesse in ruimtelijke ontwikkeling.

Wij bieden

Je komt terecht binnen een prettige werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om vragen te stellen. Bij ons kun je jouw talenten ontwikkelen. Daarnaast bieden we jou:  

•    Goede begeleiding tijdens de stage. Jouw stagebegeleider kent het vak goed, begeleidt jou vakinhoudelijk en helpt je groeien.  
•    Een laptop die je tijdens je stage kunt gebruiken. 
•   We werken tegenwoordig hybride, werken vanuit huis wordt gecombineerd met werken op kantoor op onze locatie in Zwolle.  De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Elke ochtend starten – ook wanneer we thuiswerken – starten we met een dagstart om de taken door te nemen.
•    Meer dan 250 trainingen in onze eigen digitale leeromgeving. Zo kun je elke dag een beetje beter worden.  
•    Een stagevergoeding van €565,- (o.b.v. een 36-urige stageweek).  
•    We organiseren interactieve en leuke studentensessies voor alle stagiairs.  

Interesse?

Wil je solliciteren en je cv en motivatiebrief bij ons indienen? Dat kan via de oranje button onderaan deze pagina! Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Lisette Velthorst, 06 - 15 95 73 15. We zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch en per e-mail. 

Laatste stages

Bekijk alle stages