Stage Kadaster

Stagiair communicatie

  • Opleidingsniveau
  • Reageren t/m 02 september Je hebt nog 60 dagen
  • Plaatsingsdatum 02 juni 2022
  • Standplaats Apeldoorn

Contentcreatie, social media en creatief teksten schrijven zijn de dingen waarin jij je wilt gaan vastbijten. Wij leren jou graag alle kneepjes van het vak! Ben jij een leergierig communicatietalent? Zet jezelf dan op de kaart als:

Meewerk stagiair Communicatie

Een collega die enthousiast wordt van veelzijdige werkzaamheden en creatieve skills wil door ontwikkelen. Samen met jouw communicatie-collega’s zet jij je in voor alle communicatiekanalen van het Kadaster. Je hebt gevoel voor tekst en taal en gaat hiermee graag aan de slag. 

Jouw stage

Je werkt mee op het gebied van in- en externe communicatie. Jouw takenpakket is breed en bestaat onder andere uit:
•    Ondersteunen bij het creëren van content. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsberichten en bannerteksten, het draaien van campagnes en contentcreatie voor intranet en social media zoals bijvoorbeeld Instagram stories en LinkedIn;
•    Verzoeken oppakken voor het selecteren of creëren van nieuwe beelden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plan van aanpak op het gebied van nieuwe video’s. 
Je voert je werkzaamheden zowel zelfstandig als met collega’s uit. Daarnaast hopen we dat jij ons nieuwe inzichten kunt geven op het gebied van communicatie en (nieuwe) media. Je krijgt hierin veel vrijheid om ermee aan de slag te gaan. 
Heb je zelf een opdracht of onderzoek in gedachten op het gebied van communicatie? Laat het ons weten en samen bespreken. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën en uitvoering. 

Team

Je komt te werken op de Nieuwsredactie, bestaande uit 8 collega’s. Het team is onderdeel van de afdeling Communicatie. De Nieuwsredactie houdt zich bezig met alles omtrent nieuws in de breedste zin van het woord. Nieuwsberichten op ons intranet, onze website, in onze magazines, maar ook externe communicatie op social media en andere projecten op het gebied van communicatie. 

Jouw profiel

Je volgt een relevante hbo- opleiding, denk hierbij aan een opleiding in de richting van Communicatie, Media of Journalistiek. Je bent kwaliteitsgericht en hebt interesse in contentcreatie en nieuws. We houden van een proactieve en leergierige werkhouding, je weet wat aanpakken is en daarnaast vinden we humor heel belangrijk! Je bent vanaf september beschikbaar. 

Wij bieden

Er heerst een prettige en informele werksfeer waarin je alle ruimte krijgt om vragen te stellen, en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Bij ons kun je jouw talenten ontwikkelen. Wij bieden:
•    Goede stagebegeleiding. Jouw stagebegeleider begrijpt het vak, begeleidt vakinhoudelijk en helpt je groeien. We vinden het belangrijk dat je écht wat leert bij ons!
•    Een laptop die je tijdens je stage kunt gebruiken.
•    Flexibele werkdagen. We werken tegenwoordig hybride, dit betekent dat thuiswerken wordt gecombineerd met minimaal 1 dag werken op kantoor. Jouw standplaats is onze locatie in Apeldoorn (de Grift), goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
•    Meer dan 250 trainingen in onze eigen digitale leeromgeving. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen naast je stagewerkzaamheden. 
•    Een stagevergoeding van bruto €565,- (o.b.v. een 36-urige stageweek).
•    We organiseren interactieve en leuke studentensessies voor alle stagiairs binnen het Kadaster.

Solliciteren

Wil je solliciteren en je cv en motivatiebrief bij ons indienen? Dat kan via de oranje button onderaan deze pagina! Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Lisette Velthorst, 06 - 15 95 73 15. We zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch en per e-mail. 

Laatste stages

Bekijk alle stages