Stage Kadaster

Stagiair (campus) recruitment

  • Opleidingsniveau
  • Reageren t/m 18 augustus
  • Plaatsingsdatum 19 mei 2022
  • Standplaats Apeldoorn - De Grift

Werk jij samen met ons mee met als doel het Kadaster beter op de kaart zetten om nieuw talent te werven? Vind je persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk én wil jij je inzetten voor Nederland? Dan zoeken we jou! Zet jezelf op de kaart als:

Meewerk stagiair (campus) recruitment

Je wordt enthousiast van veelzijdige werkzaamheden zoals werving en selectie, employer branding, contentcreatie of het voorbereiden van events. Ook vind je het leuk om nieuwe creatieve ideeën op het gebied van recruitment te bedenken en zelfstandig initiatieven uit te rollen.

Wat ga je doen?

Je wordt volledig opgenomen in ons team van recruiters en werkt mee aan de projecten en dagelijkse werkzaamheden. Je ondersteunt bij vacatureteksten en de werving en selectie van kandidaten voor onze vacatures en stageopdrachten. Jouw ideeën over onze recruitmentactiviteiten en hoe we deze kunnen verbeteren, horen we graag. Zo kijk je hoe we vacatures en stages beter op de markt kunnen zetten bij onze doelgroepen. Ook houd je de laatste trends op de arbeidsmarkt in de gaten en kijken we samen hoe we hierop moeten inspelen. Daarnaast ga je creatief aan de slag met contentcreatie voor social media en onze werkenbij-vacaturesite. 

Met campus recruitment willen we meer studenten enthousiast maken over werken bij Kadaster en de samenwerking met het onderwijs opzoeken. Je helpt bij de werving en selectie van nieuwe stagiairs en afstudeerders en het voorbereiden van events zoals stagemarkten. Kortom, bij ons krijg je de mogelijkheid om te leren en volledig mee te werken waarbij we kijken naar jouw voorkeuren. Heb jij bijvoorbeeld leuke ideeën met betrekking tot social media? Ga daar dan vooral mee aan de slag! We staan open voor nieuwe, creatieve initiatieven op het gebied van (campus) recruitment.

Team

Ons team is onderdeel van de directie Personeel en Organisatie. Het team bestaat uit zeven collega’s: drie corporate recruiters, een campus recruiter, twee recruitment assistenten en een HR-adviseur. Structureel werken we met één of twee stagiairs in het team. We staan voor de hele organisatie klaar als gaat om werving en selectie van nieuwe collega’s, stagiairs en smartstarters. Ook houden we ons bezig met het (online) aanspreken van de doelgroepen. We werken in een prettige en informele werksfeer waarin we humor erg belangrijk vinden. 

Jouw profiel 

Je volgt een relevante opleiding op hbo-niveau, denk aan de opleiding HRM, Communicatie of Bedrijfskunde en bent op zoek naar een meewerkstage. Je bent communicatief sterk, hebt creatieve skills en wordt enthousiast van het uitzoeken van nieuwe trends op het gebied van recruitment en communicatie. Je vindt het leuk om nieuwe ideeën te bedenken en deze zelfstandig uit te werken. Je bent vanaf september 2022 beschikbaar.

Wij bieden

Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrol’, we nemen je volledig op binnen het team. Je komt terecht binnen een prettige werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om vragen te stellen. Bij ons kun je jouw talenten ontwikkelen. Daarnaast bieden we jou:
•    Goede begeleiding tijdens de stage. Jouw stagebegeleider kent het vak goed, begeleidt jou vakinhoudelijk en helpt je groeien.
•    Een laptop die je tijdens je stage kunt gebruiken.
•    Flexibele werkdagen. 
•    We werken tegenwoordig hybride, dit betekent dat thuiswerken wordt gecombineerd met werken op kantoor. Jouw standplaats is onze locatie in Apeldoorn (de Grift). De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
•    Meer dan 250 trainingen in onze eigen digitale leeromgeving. Zo kun je elke dag een beetje beter worden.
•     Een stagevergoeding van €565,- (o.b.v. een 36-urige stageweek).
•    We organiseren interactieve en leuke studentensessies voor alle stagiairs.

Sollicteren

Wil je sollicteren en je cv en motivatiebrief bij ons indienen? Dat kan via de oranje button onderaan deze pagina! Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens. We zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch en per e-mail. 

Lisette Velthorst
+31 6 15 95 73 15 (ook WhatsApp)
lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages