Afstand
Stage Kadaster

Stagiair Algoritmeregister

 • Opleidingsniveau
  Hbo plus / Wo
 • Reageren voor
  30 april Je hebt nog 104 dagen
 • Plaatsingsdatum
  24 december 2020
 • Standplaats
  Apeldoorn

Een stage bij het Kadaster is de manier om jouw talent te ontwikkelen en om kennis te maken met onze organisatie. Wij maken ruimte voor nieuw talent, jouw talent!

Collega’s van twee teams werken bij ons nauw samen op het gebied van nieuwe innovaties. Voor het bouwen van een prototype in het in het algoritmeregister zoeken we een enthousiaste stagiair. Zet jezelf op de kaart als enthousiaste:

Stagiair Algoritmeregister

Iemand die met kennis van en ervaring in IT, je bent creatief met algoritmes en kunt zelfstandig ontwerpen en bouwen.

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over welke algoritmes wij inzetten. Daarom willen we een beter overzicht hebben van welke algoritmische toepassingen we in huis hebben. Hiervoor is een algoritmeregister een mooie oplossing. Dat is een overzicht van alle algoritmes die een organisatie gebruikt en vertelt ook hoe die algoritmes worden gebruikt.

Voor jou hebben we een mooie stageopdracht in gedachten: je mag een prototype omtwikkelen om het gesprek over de wensen en eisen voor een algoritmeregister te kunnen voeren.

Wat moet het algoritmeregister kunnen?

 • Algoritmische toepassingen eenvoudig registreren
 • De toepassingen beheren in één bronbestand
 • Onderscheid maken tussen een interne en (beperkte) externe viewer/website

Hierbij krijg je de vrijheid om je eigen keuzes te maken in programmeertalen en tools. Met jouw creativiteit laat je zien hoe een algoritmeregister er uit kan zien en help je om het gesprek op gang te brengen. Daarnaast onderzoek je welke tools die binnen het Kadaster beschikbaar zijn het meest geschikt zijn om het register ook uiteindelijk te realiseren.

Team
Je komt te werken binnen twee teams die een nauwe samenwerking hebben met elkaar: het kernteam Governance AI en het Emerging Technology Centre.  

Jouw profiel
Je volgt een IT- gerelateerde studie op Hbo- of WO- niveau en je kunt vanaf 1 februari starten. Je bent creatief, het is jouw passie om te ontwerpen en te bouwen en je hebt affiniteit met algoritmes. Je bent op zoek naar een meewerkstage, waar zelfstandigheid wordt gevraagd en waar ook aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wij bieden
Een leuke en leerzame tijd! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen met daarbij een goede stagebegeleiding. Zo heb je zeer regelmatig een moment met je praktijkbegeleider om de voortgang van jouw opdracht(en) te bespreken. Je maakt volwaardig deel uit van het team en je krijgt een leenlaptop en een stagevergoeding van € 565,- (o.b.v. 36 uur per week). Normaliter werkten het ETC en kernteam Governance AI op onze locatie De Brug in Apeldoorn, maar gezien de huidige situatie werken alle collega’s op dit moment volledig thuis.

Sollicitatie en informatie
Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Campus Recruiter, Lisette Velthorst via 06-15957315 (ook whatsapp mogelijk) of via e-mail lisette.velthorst@kadaster.nl

Laatste stages

Bekijk alle stages