Stage Waterschap Vallei en Veluwe

Stagiair algemene operationele techniek

  • Opleidingsniveau
  • Reageren t/m 19 augustus Je hebt nog 32 dagen
  • Plaatsingsdatum 02 juli 2024
  • Standplaats Apeldoorn/Harderwijk/Ede

Stagiair algemene operationele techniek
(standplaats Apeldoorn/Harderwijk/Ede/36 uur/niveau 3/4)

Wil jij als mbo-student een mooie stage ervaring opdoen, jezelf ontwikkelen en tevens bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe.

Met ruim 650 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd rioolwater en voldoende schoon water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Onze ambitie: in 2050 volledig circulair en klimaatpositief zijn. We zijn daarom regelmatig op zoek naar frisdenkers, gepassioneerde vakspecialisten, bedreven technici en bedrijfsvoeringprofessionals die graag hun bijdrage leveren in het realiseren van duurzame ambities.

Wat ga je doen?

Voor de beheer- en onderhoudsteams zijn wij op zoek naar enthousiaste mbo-stagiaires (niveau 3/4) die bij ons hun stageperiode willen komen lopen.

Je verricht het technisch onderhoud aan onze installaties en verleent assistentie bij reparaties daar waar nodig en je draagt bij aan het verbeteren van de inrichting van onze processen. Dit betreft vooral het elektro-/mechanisch onderhoud, het werken met Ultimo en ervaring opdoen in de praktijk. Verder kunnen er nog wat meer specifieke opdrachten van je worden gevraagd. Zoals het meedenken en/of inrichten van onze onderzoeksruimten of het meehelpen inrichten van het SCADA-systeem. Dit is mede afhankelijk van jouw meegebrachte kennis en kunde.

Wat breng jij mee?

Je volgt een mbo-studie in de richting van Werktuigbouwkunde, Technicus Mechanica, Algemene Operationele Technologie of Laboratoriumtechniek. Je hebt dus een sterke affiniteit met techniek. Het spectrum is breed en strekt zich uit van pompen en afsluiters tot en met frequentieregelaars en besturingstechniek. Maar ook met een laboratorium/scheikundige achtergrond kan je bij ons uit de voeten.

Wat brengen wij jou?

Je kunt rekenen op een divers en gezellig team, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Hiernaast hebben we flexibele werktijden en krijg je een stagevergoeding van € 498,75 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Tijdens je stageperiode krijg je een inhoudelijk begeleider.

Kies voor verandering
Enthousiast geworden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie naar ons op. Op korte termijn hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Voor meer informatie over deze stageplek kun je contact opnemen Erik van den Berg via  evandenberg@vallei-veluwe.nl.

Laatste stages

Bekijk alle stages