Stage BVEB (Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard)

Stageplaats ICT-servicedesk

  • Opleidingsniveau
  • Reageren t/m 18 augustus Je hebt nog 324 dagen
  • Plaatsingsdatum 18 augustus 2023

Ben je klantvriendelijk en wil je veel ICT ervaring opdoen tijdens je stage? 

Stageplaats ICT-servicedesk

De functie Ben je klantvriendelijk en heb je dienstverlening hoog in het vaandel staan? Wil je veel ICT ervaring opdoen tijdens je stage en daarnaast ook ontdekken hoe het is om te werken binnen de gemeentelijke overheid? Dan hebben wij bij de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard een mooie kans voor jou! Met ingang van het nieuwe schooljaar augustus 2023 zoeken wij een nieuwe stagiair(e) in het team I&A.
 

Als stagiair op de I&A-servicedesk bieden we je een afwisselende leeromgeving. Samen met het team ga je je bezighouden met de eerste en tweedelijns ICT vragen die vanuit de BVEB, gemeente Zaltbommel en gemeente Maasdriel worden gesteld. Vaak zijn dit ICT-gerelateerde vragen die via Topdesk worden ingediend. Als het niet vanuit de Servicedesk opgelost kan worden, zorg je er mede voor dat de juiste persoon hierbij wordt betrokken.

Over de organisatie
 

Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB) ondersteunt de gemeenten op het gebied van Financiën, Juridische zaken, Informatisering & Automatisering en HRM. Het team I&A bestaat uit 25 collega’s, verdeeld over de clusters Technisch Beheer, Functioneel Beheer en Informatie-management. De Servicedesk valt onder het cluster Technisch Beheer, waar 6 collega’s werken die verantwoordelijk zijn voor de Servicedesk, het werkplek- en systeembeheer en het netwerk- en databasebeheer. 

Jouw profiel

-       Je volgt de studie MBO ICT niveau 3 of 4.

-       Je bent op zoek naar een meewerkstage, bij voorkeur fulltime.

-       Je bent proactief, nieuwsgierig en hebt de energie om ervoor te gaan.

-       Je wilt leren hoe een overheidsorganisatie er van binnen uitziet.

-       Je bent klantgericht, geduldig, stressbestendig en hebt uitstekende communicatievaardigheden.

-       Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Integriteit van medewerkers is belangrijk voor onze organisatie. Dit geldt ook voor stagiaires. Een stagiair die start vraagt daarom een VOG aan bij zijn/haar gemeente. De kosten hiervan komen voor rekening van onze organisatie, de stagiair overlegt hiervoor een betaalbewijs.

Meer informatie

Wil je meer weten over de inhoud van de stage? Neem dan contact op met Timo Angenent via 088-20444721.
Wil je reageren? Stuur dan je stageverzoek naar sollicitatie@bommelerwaard.nl en vermeld daarbij ook wat je leerdoelen zijn en je graag bij ons wilt leren.

Laatste stages

Bekijk alle stages