Afstand
Stage Provincie Gelderland

Stage: Diverse stage- afstudeerplaatsen MBO/HBO Beheer en Onderhoud Wegen

 • Algemeen-/ projectmanagement Bouwkunde/civiele techniek
 • Opleidingsniveau
  HBO / MBO / MBO plus
 • Reageren voor
  31 december Je hebt nog 14 dagen
 • Plaatsingsdatum
  18 januari 2017
 • Standplaats
  Warnsveld / Herveld

Provincie Gelderland is de grootste provincie van Nederland. Ruim 1.300 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor twee miljoen inwoners.

Algemeen
De provincie Gelderland is met 1.200 kilometer rijweg en ca. 1.500 kilometer fietspaden en parallelwegen de grootste provinciale wegbeheerder in Nederland. De provincie zorgt ervoor dat de wegen goed en veilig berijdbaar zijn voor de gebruiker. De afdeling Beheer en Onderhoud Wegen is verantwoordelijk voor het bevorderen van een veilige, vlotte en betrouwbare afwikkeling van al het verkeer op het provinciale wegennet.

Omschrijving
De teams ABW (AssetBeheer Wegen) en AGW (AssetGebruik Wegen) zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de provinciale wegen. Ze houden zich bezig met het afwikkelen van klachten, oplossen van (kleine) verkeerskundige en/of verkeerstechnische problemen, operationele schadeafwikkeling, het voorbereiden en toezicht houden op de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden, het sluiten van overeenkomsten en het verlenen en handhaven van vergunningen.
 

Bij deze teams (gevestigd in Warnsveld , Herveld en Arnhem) zijn er geregeld stageplaatsen beschikbaar voor studenten. Binnen het beheer en onderhoud spelen er diverse vraagstukken. In overleg met de student kunnen we een stageopdracht definiëren.

Wat vragen wij?
Wij zoeken studenten die in het 3e of 4e jaar MBO of HBO Civiele techniek / Groen / Elektrotechniek zitten.

Wij zoeken iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ook beschik je over de volgende competenties:
• Analytisch vermogen
• initiatief
• oordeelsvorming
• verzamelen van informatie
• werken in teamverband / samenwerken.

Wat bieden wij?
Naast een leuke stagevergoeding word je begeleid door ervaren medewerkers waar je veel van kunt leren.

Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs. De locatie waar je komt te werken is in overleg Warnsveld, Herveld of Arnhem.

Reageren
Interesse? Solliciteer dan via onderstaande knop 'solliciteren'.

Voor vragen over deze stage mag je contact opnemen met Remko Kamstra, Teammanager, tel: 06-57920109 of mail je vraag naar: r.kamstra@gelderland.nl.

Laatste stages

Bekijk alle stages