Afstand
Stage Kadaster

Stage afdelingen Product- en procesinnovatie

 • Ruimtelijke ontwikkeling
 • Opleidingsniveau
  Hbo
 • Reageren voor
  31 december Je hebt nog 315 dagen
 • Plaatsingsdatum
  22 juli 2014
 • Standplaats
  Apeldoorn/ Zwolle

Voel jij je aangesproken tot een HBO of WO stage- of afstudeeropdracht bij het kenniscentrum GEO-informatie en vastgoedregistratie, bij één van de beste werkgevers van Nederland?
 
Het Kadaster is jaarlijks op zoek naar stagiairs en/of afstudeerders. Een stage is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen, werkervaring op te doen en het Kadaster te leren kennen. Op dit moment zoeken wij een enthousiaste student voor één van de afdelingen Product- en procesinnovatie (PPI). Deze afdelingen houden zich ondermeer bezig met product en procesinnovatie voor het verbeteren en/of vernieuwen van producten en diensten voor de klanten van het Kadaster. Je doet hiervoor onderzoek en formuleert praktische adviezen gericht voor het management. Dit doe je zelfstandig of met een andere student, soms als deel van een projectteam en in goede samenwerking met de afdeling en een begeleider vanuit die afdeling. Meestal in Apeldoorn of in Zwolle.  
 
Onze stage- en afstudeeropdrachten hebben betrekking op:
 
Projecten op het gebied van Productontwikkeling uit de Basisregistraties (Kadaster, Topografische kaart) of uit Landelijke voorzieningen. Bij de Landelijke Voorzieningen gaat het om projecten voor bijvoorbeeld de Ruimtelijke plannen, de WOZ, Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) en Kabels en Leidingen Informatie Centrum (KLIC-online) en andere samengestelde GEO-Informatie.
Trajecten en experimenten die betiteld kunnen worden als experimentele innovatie, waarvoor geldt dat deze een bijdrage leveren aan de dienstverlening aan klanten, een meerwaarde toevoegen aan onze samenleving (zorg, 3d, openbare orde en veiligheid), het verbeteren en efficiënter maken van onze bedrijfsprocessen. Hierbij moet je denken aan informatieverstrekking, akteverwerking, landmeetkundige processen of gebiedsinrichting.
 
De concrete invulling wordt in goed overleg met jou ingevuld zodat jij en wij er rendement uit kunnen halen.

Functieeisen

Je volgt een HBO of WO opleiding op een relevant vakgebied zoals Geo Science & Technology, Technische bestuurskunde, Bedrijfsinformatica of Innovatiemanagement. Je wilt je verdiepen in de administratieve of GEO gerelateerde werkzaamheden van het Kadaster en de IT ondersteuning.
Je bent initiatiefrijk, legt makkelijk contact en werkt graag samen met anderen om een bijdrage te leveren aan een gemeenschappelijk resultaat. Je stelt je daarbij flexibel en communicatief op. Je bent in staat om je mening te geven op een heldere en kritische wijze, daarbij durf je ook afwijkende standpunten in te nemen. Belangrijk is dat je het leuk vindt om vanuit jouw expertise projecten en of ideeën te verrijken. Aan het einde van de periode vragen wij je je (stage)rapportage toe te lichten in een workshop voor collega’s.

Contactinformatie

Heb je interesse in een stage of afstudeeropdracht? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meindert Sterenberg, Adviseur Product en Procesinnovatie, (088) 183 4418 / (06) 23 07 22 70. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Bureau Werving en Selectie, (088) 183 32 50.

Meld in je brief welke studie je volgt, in welk studiejaar je zit, in welke periode je stage wilt lopen en naar wat voor soort stage- of afstudeeropdracht je voorkeur uit gaat.

Laatste stages

Bekijk alle stages