Afstand
Stage Gemeente Epe

Open sollicitaties stages

 • Administratie/secretariaat Algemeen-/ projectmanagement
 • Opleidingsniveau
  Havo / Hbo / Hbo plus / Mavo / Mbo / Mbo plus / Wo plus
 • Reageren voor
  05 juli Je hebt nog 131 dagen
 • Plaatsingsdatum
  03 juli 2018
 • Standplaats
  Epe

Wie zijn wij?

De gemeente Epe is een levendige gemeente gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van de Noord-Veluwe. Op het gebied van wonen en werken heeft de gemeente veel te bieden.

De gemeente Epe heeft ongeveer 33.000 inwoners en bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen en een aantal buurtschappen. De gemeente ligt centraal, tussen Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Harderwijk. Epe is goed bereikbaar door haar ligging tussen de A28 en A50.

Epe is een recreatiegemeente met veel natuurschoon. De inwoners, maar ook toeristen, genieten van de Veluwse bossen, de heide en het IJssellandschap. De gemeente Epe kent een bloeiend verenigingsleven met veel voorzieningen en een rijke cultuurhistorie.


Werken bij de gemeente Epe
De gemeente Epe is een middelgrote gemeente, gericht op de samenleving. De speerpunten van de organisatie zijn:

 • Laagdrempelig
 • De inwoners betrekken bij ontwikkelingen
 • Verbeteren van de (digitale) dienstverlening

Een duidelijke ambitie die niet alleen gevolgen heeft voor onze werkwijze, maar ook voor onze denkwijze (cultuur). Om deze ambitie waar te maken, hebben we talenten nodig die proactief en innovatief handelen.

Open solliciteren

Staat er geen stage vacature passend voor jouw opleiding bij de gemeente Epe open? Maar wil jij ontzettend graag stage lopen bij de gemeente Epe en leren wat allemaal mogelijk is?

Schrijf ons dan waarom jij hier stage wilt lopen en wat je graag bij ons verwacht te leren! Verder is het natuurlijk altijd goed om te weten of er vereisten zijn waar je stage aan moet voldoen. En we horen graag welke periode het betreft en hoeveel uren per week je hier mee mag komen doen!

Weinig relevante werkervaring? Dat maakt niets uit, een stage is immers om te leren (al zien we wel graag iets van een CV of alternatief)! Misschien heb je een beeld over waar je in de toekomst graag wilt staan of wat je wilt bereiken? Solliciteren mag met een CV, maar voel je vrij om je creativiteit de vrije loop te laten met jouw wijze van solliciteren (graag dan een link meesturen naar de locatie waar dit bestand te vinden is).

Motivatie en CV (of flitsend alternatief) ingestuurd? Vanaf dat moment is het aan ons om te kijken of we plek hebben om jou te plaatsen, begeleiden en vooral zoveel mogelijk te leren en te laten zien. Als jouw sollicitatie ons aanspreekt en er plek binnen de organisatie is, dan plannen we een gesprek met je in!

Reactietermijn

Binnen 10 werkdagen mag je van ons een reactie verwachten, is dit niet het geval? Bel ons dan even op 14 0578!

Reguliere baan?

Voor open sollicitaties voor een reguliere baan kun je reageren op een relevante vacature of de open sollicitatie vacature.

Laatste stages

Bekijk alle stages