Afstand
Stage Kadaster

Open sollicitatie stage

 • Opleidingsniveau
  Hbo / Mbo / Wo
 • Reageren voor
  31 december Je hebt nog 310 dagen
 • Plaatsingsdatum
  15 januari 2020
 • Standplaats
  Apeldoorn
Stages
Het Kadaster is op zoek naar stagiaires en afstudeerders. Een stage is de manier om jouw talent  te laten zien, werkervaring op te doen en  onze organisatie te leren kennen. Ben jij op zoek naar een interessante stageplek of afstudeeropdracht bij het Kadaster? Laat het ons dan weten!
Wat  doet het Kadaster? We registeren rechten op onroerend goed, schepen en luchtvaartuigen. Onze gegevens zijn juist, actueel en compleet. Dit  zorgt voor transparantie en zekerheid.

Stageplaatsen
Binnen het Kadaster werken wij met verschillende afdelingen met hun eigen stageplaatsen. Zo krijg je de mogelijkheid  mee te werken in de organisatie en een goed beeld te krijgen van de praktijk. Ook krijg je de mogelijkheden voor het uitvoeren van een onderzoek. Wij proberen  vacatures vraaggericht te publiceren maar het is ook mogelijk ons om een open sollicitatie  te sturen.
 

Functieeisen

Handig om te weten
Ben jij op zoek naar een stage maar staat er momenteel geen relevante vacature open? Reageer dan via deze open sollicitatie.

Voor ons is een actueel cv is belangrijk met daarin je meest recente opleiding, werkervaring en je sterke eigenschappen.Motiveer waarom je juist bij ons solliciteert en wat je zo aanspreekt. Vertel iets over jezelf: wie ben je, wat studeer je en wat heb je ons en jezelf te bieden? Let op spelfouten en laat iemand even meelezen met je brief. Ook handig om te vermelden wat je zoekt in een stage en waar jouw passie ligt. Geef duidelijk aan om welke functie het gaat en welke stageperiode. Belangrijk is ook om te weten:
 • Aan welke eisen  jouw stage moet voldoen (vanuit de opleiding);
 • Wat je (leer)doelen zijn;
 • Hoeveel stage-uren je moet volgen.
Bekijk ons ook eens op onze social kanalen!

Laatste stages

Bekijk alle stages