Stage BUHA

Chauffeur/algemeen medewerker Afvalinzameling

 • Opleidingsniveau
 • Reageren voor 07 november Je hebt nog 16 dagen
 • Plaatsingsdatum 13 oktober 2021

Ben jij een gemotiveerde, servicegerichte en flexibele chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Buha bv

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Wat houdt de baan in?
Binnen het cluster Afvalinzameling zijn wij op zoek naar een chauffeur voor onze inzamelvoertuigen (zijladers). Samen met je collega's houd je je bezig met het inzamelen (vaste routes) en afvoeren van verschillende afvalstromen in de gemeentes Doetinchem en Oude IJsselstreek. Je zorgt ervoor dat de voertuigen in perfecte staat zijn en verricht waar nodig kleine onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer er winterweer op komst is, zorg je er samen met je collega's voor dat de wegen in de gemeente Doetinchem begaanbaar blijven. Je bent in die periode bereid om ook buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten. Het betreft een veelzijdige functie, waarbij het mogelijk is dat je wordt ingezet voor andere werkzaamheden in de openbare ruimte, zoals bijvoorbeeld vegen/straatreiniging en op het Buha brengpunt.

Wie zoeken we voor deze functie?
We zijn op zoek naar een servicegerichte, flexibele en representatieve chauffeur. Je hebt enkele jaren ervaring en hebt een voorkeur voor het werken op een inzamelvoertuig. Ook heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ben je veiligheidsbewust. Je hebt een goede voor de functie passende fysieke gesteldheid en hebt goed oriëntatiegevoel en route-inzicht. Verder:

 •  Ben je in het bezit van een VCA diploma of ben je bereidt deze te behalen;
 •  Ben je fulltime beschikbaar (40 uur per week) en in de winterperiode flexibel inzetbaar in de dag, avond en nacht;
 •  Ben je het bezit van een rijbewijs C(E) met Code 95;
 •  Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij je?
Een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,19%. Afhankelijk van je leeftijd bedraagt het salaris €2.224  - €2.940 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

 • Vaste werktijden van 07:30 – 16:00 uur.
 • Een gezellige werksfeer. Samen met je collega’s lunch je in ons Werkcafé. 
 • Een perfect onderhouden wagenpark.
 • Leren werken met verschillende voertuigen: inzamelvoertuigen, veegwagens, strooivoertuigen, kraanwagens enz.
 • Doorgroeimogelijkheden in de toekomst.

Hoe kun je solliciteren?
Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 7 november 2021 via sollicitatie@buha.nl. Neem voor meer informatie contact op met Michiel van Gijtenbeek (Coördinator Afvalinzameling) op telefoonnummer 06 460 20 345 of Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer 06 136 62 258.

Laatste stages

Bekijk alle stages