Stage Provincie Gelderland

Ben jij de communicatiestagiair die onze medewerkers weet te activeren voor de European Company Sport Games?

  • Opleidingsniveau
  • Reageren voor 09 juli Je hebt nog 25 dagen
  • Plaatsingsdatum 18 mei 2021
  • Standplaats Arnhem of thuis (afhankelijk van COVID maatregelen)

De provincie Gelderland maakt werk van de slogan 'dichterbij dan je denkt'. Ruim 1500 medewerkers werken samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling. De samenleving vraagt dat we maatschappelijke opdrachten goed uitvoeren. Voor de komende jaren hebben we ons duidelijke doelen gesteld, natuurlijk met de focus op de inwoners van Gelderland. Talrijke veranderingen in onze omgeving maken het werk in onze provincie steeds boeiender. Voor een interessante stage, waarin je zelfstandig kunt werken aan maatschappelijke vraagstukken, kun je hier terecht.

De afdeling P&O werkt samen aan een lerende organisatie waarin mensen bewust hun talenten inzetten en hiermee bijdragen aan de ambities van Gelderland.

Het team Werk & Gezondheid, waar deze stageopdracht onder valt, zorgt ervoor dat de medewerkers gezond, veilig en met plezier kunnen werken. In het team werken Arbo- adviseurs, de verzuim- en reïntegratieadviseur, beleidsmedewerkers en de programmaleider voor het vitaliteitsprogramma.

European Company Sport Games in juni 2022

De European Company Sport Games (ECSG) is het grootste, meerdaagse sportevenement in Europa. Ook wel de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijfssport genoemd. Van 22 t/m 26 juni 2022 komt het evenement naar Arnhem. De provincie Gelderland is partner van dit evenement en wil zelf met een groep collega’s deelnemen en gaan voor de winst!

De provincie Gelderland zet in op gezonde, duurzaam inzetbare medewerkers. Om dat te bereiken bieden we het vitaliteitsprogramma Gelderland Fit aan waarin aandacht is voor leefstijl en gezondheid, vitaliteit en werken met energie. De ECSG is een evenement waarin gezondheid, teambuilding en plezier perfect samen komen.

Jouw stage opdracht

De medewerkers van de provincie Gelderland willen we vanuit vitaliteitsprogramma  Gelderland Fit informeren en enthousiasmeren voor dit evenement zodat zij zich gaan aanmelden om deel te nemen in een van de (team)sporten.

Je gaat in nauwe samenwerking met de programmaleider van het vitaliteitsprogramma een project opzetten. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het communicatieplan van dit project. Het door jouw opgezette communicatieplan met de verschillende uitingen speelt een belangrijke rol om medewerkers te activeren voor dit evenement. Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste en energieke stagiair die mensen weet te activeren met zijn/haar teksten/communicatie uitingen.

In deze stage heb je de mogelijkheid om informatiebijeenkomsten voor medewerkers te organiseren, werk je samen met afdeling Sport & Leefbaarheid, heb je contact met externe partners voor dit evenement en ga je regelmatig in overleg met onze interne communicatieadviseur.

Praktische info

We zijn op zoek naar een stagiair die in september 2021 kan starten voor 20 weken (full time). Je krijgt een stagevergoeding, een leen laptop en telefoon. Je zal deels thuis en deels op kantoor in Arnhem kunnen werken (tzt geldende coronamaatregelen).

Tijdens je stage heb je verschillende mogelijkheden om een netwerk op te bouwen zowel intern als extern. Hier heb je ook na je stage profijt van! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je tijdens je stage ontdekt wat je in je toekomstige loopbaan wilt gaan doen. Je mag dus gebruik maken van het leerplatform en je aanmelden voor trainingen/workshops binnen provincie Gelderland.

Studierichting: HBO Communicatie

Studiejaar: 2e of 3e jaar

Zin in een uitdagende, creatieve en energieke stage?

Reageer dan op deze stageopdracht.

Voor meer informatie kun je terecht bij Lisa Riesmeijer, programmaleider, te bereiken via  l.riesmeijer@gelderland.nl.

Je kunt reageren tot en met 9 juli 2021.

Laatste stages

Bekijk alle stages