Terug naar organisaties

Omgevingsdienst Rivierenland (ODR)

Bij de Omgevingsdienst Rivierenland werken we aan een prettige, veilige en duurzame leefomgeving in de regio Rivierenland. Dat doen we samen met onze opdrachtgevers: gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Zaltbommel en de provincie Gelderland. We zijn een open en naar buiten gerichte organisatie en zijn graag van meerwaarde.

Onze uitdagingen

Wij verlenen bouw- en milieuvergunningen en houden controles in de regio. Maar we doen meer. We hebben veel specialisten in huis die graag hun kennis delen. We adviseren gemeenten en andere organisaties op het gebied van milieu, archeologie, cultuurhistorie, geluid, luchtkwaliteit, niet gesprongen explosieven, bodem, natuur, externe veiligheid, water, spuitzones en lichthinder. Ook houden we voor heel Gelderland toezicht op de afval- en grondstoffen ketens om milieucriminaliteit te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Want onze omgeving verandert constant.

Werken bij ODR

Ben jij op zoek naar een inspirerende baan bij een jonge organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met zo’n 240 collega’s werk jij aan de toekomst van Rivierenland. Je krijgt een prima arbeidsvoorwaardenpakket en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Verder krijg je veel flexibiliteit in werktijden en -locaties. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (conform de cao-SGO). Daarnaast beschik je over een vrij besteedbaar Individueel Keuzebudget (IKB).

Nieuwsgierig?

Check onze vacatures.

https://www.odrivierenland.nl/werken-bij/ 

Thijs Nijman is Toezichthouder Bodem bij Omgevingsdienst Rivierenland. “Het raakt me als ik verontreinigde grond in een bos of weiland zie liggen. Dat vind ik echt verschrikkelijk.” In deze video neemt Thijs je mee tijdens zijn werkdag. “Dat je uiteindelijk iets bijdraagt aan het milieu, ja dat maakt me verschrikkelijk trots.”

Hoe zien de werkzaamheden van een vergunningverlener uit? Collega Hilde neemt je mee op een van haar werkdagen bij de ODR.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures