Terug naar organisaties

Omgevingsdienst Noord-Veluwe

Omgevingsdienst Noord-Veluwe (ODNV) voert sinds 1 april 2013 de milieutaken op de Noord-Veluwe uit. Dit gebeurt in opdracht van de gemeenten in deze regio en van de provincie Gelderland. De adviseurs van Omgevingsdienst Noord-Veluwe bieden hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en milieuadvies.

Milieutaken voor de Noord-Veluwe

Omgevingsdienst Noord-Veluwe (ODNV) werkt in opdracht van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten en van de provincie Gelderland. Samen met haar partners werkt Omgevingsdienst Noord-Veluwe aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving.

Expertises

Bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe werken 35 medewerkers. De medewerkers van Omgevingsdienst Noord-Veluwe zijn afkomstig van de gemeenten uit de regio en van de Provincie. Het zijn specialisten van de milieuafdelingen Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Ook een aantal experts op het gebied van geluid, bodem, grondwater en externe veiligheid zijn vanuit de gemeenten overgegaan naar de omgevingsdienst.

Samen werken wij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Iedere professional draagt hieraan bij vanuit zijn of haar eigen vakgebied.

Als je bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe werkt, werk je in een dynamische omgeving. Deskundigheid, professionaliteit en ondernemerschap zijn belangrijke kernwaarden. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de Cao SGO en in het Arbeidsvoorwaardenreglement Gelderse Omgevingsdiensten.

Interesse in werken bij Omgevingsdienst Noord-Veluwe? Check onze vacatures.