Afstand

Het Plein te Zutphen is het verzamelpunt voor werk, inkomen en participatie voor de inwoners van de gemeenten Zutphen en Lochem. Het Plein is een gemeenschappelijke regeling. Voor Het Plein is het de doelstelling om de inwoners van beide gemeenten naar vermogen te laten participeren in de samenleving. Economische zelfstandigheid staat voorop in de dienstverlening, echter niemand is uitgesloten van maatschappelijk participatie op het voor hem/haar hoogste haalbare niveau. Daarnaast adviseert en ondersteunt Het Plein ondernemers bij het oplossen van hun arbeidsmarktvraagstukken.

Werken bij Het Plein
Het Plein, ontstaan begin 2010, is jong en ambitieus. In een ongedwongen sfeer werken we aan een proactieve, resultaatgerichte en transparante organisatie. Onze ambities zijn gericht op het vergroten van efficiency, kwaliteit en het resultaat. We hebben gekozen voor integraal management en een coachende stijl van leidinggeven.

Het bundelen van de aanwezige kennis en capaciteit, zowel in de uitvoering als op het gebied van de ondersteunende taken en de beleidsontwikkeling voorkomt kwetsbaarheid en biedt meerwaarde.
De mensen die bij onze organisatie werken zijn professioneel, klantgericht, resultaatgericht en gericht op samenwerking. Van onze medewerkers verwachten wij ook veel zelfstandigheid in hun werk en (proces)verantwoordelijkheid, waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving. Passen jouw talenten op de gevraagde competenties, dan heeft Het Plein te Zutphen jou veel te bieden.

Laatste vacatures

Bekijk alle vacatures