NijmegenSchool

Maak werk van je werk met NijmegenSchool!

Ons aanbod
NijmegenSchool verzorgt interne trainingen voor gemeenten binnen de regio Nijmegen: gemeente Beuningen, gemeente Druten, gemeente Groesbeek, gemeente Heumen, gemeente Nijmegen, gemeente West Maas en Waal, gemeente Wijchen en gemeente Ubbergen. Ook medewerkers van de Veiligheidsregio Gelderland Zuid en de ODRN kunnen deelnemen aan trainingen van de NijmegenSchool. Ze bieden trainingen aan voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Een kleine greep uit het huidige trainingsaanbod:
- Begrijpelijke Notities
- Mindmappen
- Persoonlijke Effectiviteit
- Loopbaanoriëntatie

Altijd actueel
NijmegenSchool stemt haar trainingen af op dat wat er speelt binnen onze gemeenten. Speerpunten van het college en de ambtelijke organisatie vind je terug in het aanbod. Vraagt het college bijvoorbeeld om betere voorstellen, spelen zij daar op in. Moet onze dienstverlening omhoog, zoekt NijmegenSchool daar goede, ondersteunende trainingen bij.

Deelname
Ben je geïnteresseerd in een training van NijmegenSchool? Overleg dan eerst met je leidinggevende. Als de training bijdraagt aan je (toekomstige) werk, stemt hij/zij meestal in met je deelname. Meld je vervolgens aan bij je eigen P&O adviseur. Medewerkers van gemeente Nijmegen kunnen zich, na goedkeuring van de leidinggevende, via Binnenwerk aanmelden. Een eis voor deelname is dat je genoeg tijd in de training steekt.

Training op maat
Het is mogelijk een training uit ons aanbod af te stemmen op een afdeling of een bureau. Ben je leidinggevende en geïnteresseerd in maatwerktraining? Neem dan contact op met de NijmegenSchool.

Contact

Bespreek je deelname met je leidinggevende en meld je aan bij je P&O adviseur.

Deelnemende gemeenten:
Gemeente Beuningen
Gemeente Berg en Dal
Gemeente Druten
Gemeente Heumen
Gemeente Nijmegen
Gemeente West Maas en Waal
Gemeente Wijchen

Ook medewerkers van de MGR, Veiligheidsregio Gelderland Zuid en de ODRN mogen deelnemen aan opleidingen van de NijmegenSchool.