Afstand
Opdracht Kadaster

Software Ontwikkelaar

 • Standplaats
  Apeldoorn
 • Aanvang opdracht
  04 mei 2020
 • Einde opdracht
  31 december 2020
 • Verlenging
  2x 12 maanden
 • Reageren voor
  03 april Je hebt nog 4 dagen
 • Plaatsingsdatum
  24 maart 2020

Uren per week

32-36

Opdracht omschrijving

Waar loopt de grens tussen uw tuin en die van uw buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. We hebben heel veel data over alles onder, op en boven de grond en willen maximale waarde halen uit deze data. Naast onze wettelijke taak, beheert het Kadaster ook voorzieningen van andere organisaties, de Landelijke Voorzieningen. Zo beheren wij onder andere de WOZ Landelijke Voorziening en de Basisregistratie Adressen en gebouwen (BAG): alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart. 

Binnen Kadaster IT werken we met Scrum en DevOps en zijn de teams integraal verantwoordelijk voor de volledige technische dienstverlening, van idee tot productie. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer. Soms werkt het beter om even je zinnen te verzetten en kan je met je teamgenoten een potje tafeltennis spelen, gamen of met de 3D printer een ontwerp realiseren. Ook hebben we een innovation hub om in een andere sfeer samen te werken. Daarnaast kan je in overleg met je team vanuit huis werken.

Omdat het Kadaster innovatie hoog in het vaandel heeft staan wordt er 1x per maand een Innovation Friday georganiseerd waarin nieuwe, veelbelovende technieken worden uitgeprobeerd en worden er regelmatig “Taco” sessies gehouden waarin kennis wordt gedeeld.

Omschrijving project waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:
Het scrumteam Team Kadastrale Viewers ontwikkelt en onderhoudt software waarmee informatie van diverse diensten van het kadaster wordt ontsloten. Dit omvat onder meer de Kadastrale Archiefviewer, Kadaster Dossier Viewer, Basis Registratie Kadaster Inquiry.

Het team werkt met Scrum en DevOps en is daarmee integraal verantwoordelijk voor het volledige platform, van idee tot productie. We ontwikkelen op een Java backend en Angular JS front-end. 
Omdat het Kadaster innovatie hoog in het vaandel heeft staan wordt er 1x per maand een Innovation Friday georganiseerd waarin nieuwe, veelbelovende technieken worden uitgeprobeerd en worden er regelmatig “Taco” sessies gehouden waarin kennis wordt gedeeld. 

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een full-stack ontwikkelaar, die ook bekend is met Angular.

Verantwoordelijkheden

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: 
Als software engineer / Java ontwikkelaar maak je deel uit van een multidisciplinair Scrum team. Het team komt voort uit een kortgeleden opgesplitst (te) groot scrumteam en bestaat uit een tester en twee software engineers. Versterking met nog een software engineer is nodig. 
 
Taken:
Ontwikkelen en onderhouden van functionaliteit voor de diensten waarvoor het team                           verantwoordelijk is;
Automatiseren van het software ontwikkelproces, onder andere van deployments (met Jenkinsfiles en Docker);
Deelnemen aan Scrum / DevOps sessies;
Deelnemen aan de Java community binnen het Kadaster.

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten