Afstand
Opdracht Gemeente Zutphen

Projectmanager Onderwijshuisvesting

 • Standplaats
  Zutphen
 • Aanvang opdracht
  01 mei 2019
 • Einde opdracht
  30 april 2021
 • Verlenging
  Ja, per jaar na 30 april 2021, aantal uren in overleg
 • Reageren voor
  04 maart Je hebt nog 13 dagen
 • Plaatsingsdatum
  04 februari 2019

Uren per week

24-28

Opdracht omschrijving

Zutphen is een gemeente vol beweging en ambities. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, wendbaarheid en slagkracht. De medewerkers opereren als zelfstandige professionals in basisteams, hybride en tijdelijke teams en hebben veel beslisruimte. Dat geeft veel ruimte, maar ook veel verantwoordelijkheid.

De gemeente Zutphen staat voor een aantal interessante ontwikkelingen op het gebied van onderwijshuisvesting. Samen met de schoolbesturen werken we aan de uitvoering van het masterplan onderwijshuisvesting. Team Beleid Sociaal Domein is daarom op zoek naar een projectleider en coördinator op het gebied van onderwijshuisvesting. Als projectleider draag je bij aan een aantrekkelijk en gevarieerd onderwijsaanbod in Zutphen.

Verantwoordelijkheden

Als projectmanager binnen het team Beleid Sociaal Domein ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het masterplan onderwijshuisvesting. Je begeleidt met name (bouw)projecten in nauwe samenwerking met de schoolbesturen. Daarnaast voer je ook andere werkzaamheden uit op het gebied van onderwijshuisvesting.

In het kort:

- Je voert de projecten zelfstandig uit;

- Je rapporteert aan de teamleider en aan de betreffende wethouder

- Je bent verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van onderwijshuisvesting en voor  beleidsadvisering op dit onderwerp.

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten