Opdracht Gemeente Overbetuwe

Kwartiermaker Informatievoorziening

  • Standplaats Gemeentehuis Elst
  • Aanvang opdracht 05 juli 2021
  • Einde opdracht 05 januari 2022
  • Verlenging 2 maal 6 maanden en eventueel langer afhankelijk van projectvoortgang
  • Reageren voor 22 juni Je hebt nog 7 dagen
  • Plaatsingsdatum 11 juni 2021

Uren per week

28-32 uur

Opdracht omschrijving

Gemeente Overbetuwe

Gemeente Overbetuwe telt ruim 47.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen en ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen en te werken.

De gemeente Overbetuwe is een zelfbewuste en coöperatieve gemeente. Wij zijn een betrouwbare partner met een duidelijke visie; we weten wat we willen. Daarbij werken we efficiënt, resultaatgericht en komen we onze afspraken na. Vanuit onze krachtige, zelfstandige positie gaan wij samenwerking aan met anderen als deze een meerwaarde biedt voor onze inwoners, organisaties, instellingen en bedrijven. Wij realiseren ons daarbij dat wij deze samenwerking steeds vanuit een verschillende rol kunnen oppakken.

Omschrijving team Informatie en ondersteuning waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:

Als Kwartiermaker Informatievoorziening word je gepositioneerd in het cluster Documentaire Informatie Voorziening (DIV), in het Team Informatie en Ondersteuning en in het Domein Dienstverlening. In dit team leveren ongeveer 40 enthousiaste en vakbekwame medewerkers diensten op het gebied van gegevens- en informatieverwerking, DIV, secretariële en administratieve ondersteuning en Kabinet & Protocol.

Verantwoordelijkheden

De opdracht betreft:

Overbetuwe is bezig met het organisatie breed uitrollen van een zaaksysteem (Inproces) met als doel het optimaliseren van de informatievoorziening. Daarbij wordt het huidige documentmanagementsysteem vervangen en worden taak specifieke applicaties aan het zaaksysteem gekoppeld. Voor Overbetuwe betekent dit een verandering van deels via papier en deels digitaal naar volledig digitaal werken en archiveren.

Door deze veranderende werkwijzen, verandert ook de manier waarop DIV haar werk moet doen.

Wij zijn op zoek naar iemand die DIV kan begeleiden in de overstap van papier/hybride naar digitaal (via Inproces). Je geeft sturing aan het op orde krijgen van Informatievoorzieningsbeleid, opzetten van een kwaliteitssysteem en de bijbehorende processen en werkwijzen van DIV. Je begeleidt de medewerkers van cluster DIV in deze transitie.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

•           Als kwartiermaker ben jij ervoor verantwoordelijk bovengenoemde ontwikkelingen en veranderingen samen met cluster DIV vorm te geven. Je hebt een visie op en kennis van Documentaire Informatie Voorziening en het inrichten van processen die nodig zijn om volledig digitaal te werken.

•           Je bevordert de samenwerking binnen en buiten het team en je stuurt op kwaliteiten van medewerkers. Je bent een bevlogen coachende  kwartiermaker met aandacht voor mensen, talentontwikkeling en talentinzet.

•           Je bent sparringpartner voor de collega’s van DIV, de projectleider zaakgericht werken en de teammanager.

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten