Opdracht Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

HR adviseur najaarscampagne coronabestrijding

  • Standplaats Arnhem
  • Aanvang opdracht 01 juli 2023
  • Einde opdracht 01 april 2024
  • Verlenging 4x maximaal 6 maanden
  • Reageren t/m 04 juni Je hebt nog 6 dagen
  • Plaatsingsdatum 26 mei 2023

Uren per week

24 - 36 uur

Opdracht omschrijving

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

Wil jij een bijdrage leveren aan de publieke gezondheid in Gelderland-Midden en helpen vaccineren tegen het coronvirus? Wij zoeken voor 24-36 uur per week een HR adviseur voor de najaarscampagne coronabestrijding. GGD Gelderland-Midden zet zich sinds februari 2020 in voor bestrijding van het coronavirus. 

Wat ga je voor ons doen?

Als HR adviseur ben jij verantwoordelijk voor het voorbereidende wervingswerk bij uitzendbureaus. Jij hebt een rol als contractmanager richting bijvoorbeeld uitzendbureaus, uiteraard in nauwe samenwerking met de kwartiermaker en teamleiders najaarscampagne coronabestrijding. Verder ben jij verantwoordelijk voor de HR keuzes in de doorkijk naar de vaccinatievoorziening en betrokken bij de harmonisatie/kaderstelling van o.a. arbeidsvoorwaarden.

Je bent een waardevolle en ervaren sparringpartner voor leidinggevenden bij de GGD. Zij zijn verantwoordelijk voor HR-taken op operationeel, tactisch en strategisch niveau en kunnen bij jou terecht voor advies en coaching. Jij doorziet snel de essentie van complexe en nieuwe casuïstiek en pakt dit pragmatisch en effectief op.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op 7 juni 2023. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Expliciet willen wij vermelden dat we deze opdracht ook als reguliere vacature vanuit onze organisatie is gepublicieerd. Vanwege de urgentie lopen deze procedures gelijktijdig om meer zekerheid te hebben voor het invullen van de functie. Op basis van kwaliteit en snelheid van starten van de kandidaat zal een keuze worden gemaakt. VGGM behoudt zich dus het recht voor om de opdracht niet te gunnen.

Verantwoordelijkheden

Je staat stevig in je schoenen, steekt graag de handen uit de mouwen én bent strategisch sterk. Door je transparante en duidelijke manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, vind je op natuurlijke wijze aansluiting op ieder niveau en weet je jouw kennis goed over te brengen.

Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als HR-adviseur op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Met collega’s wissel je graag kennis uit en je weet het beste uit elke samenwerking te halen. Verder ben je ondernemend en werk je resultaatgericht. In een dynamische omgeving weet je de juiste prioriteiten te stellen; je ziet wat er moet gebeuren en pakt het op, waarbij je de gestelde doelen niet uit het oog verliest.

Om  de functie goed in te vullen, vragen wij om de volgende kennis, ervaring en competenties:

Je hebt een HBO+/academisch werk- en denkniveau.                                                                             

Je hebt tenminste 5  jaar werkervaring als adviseur HRM binnen een overheidsorganisatie en recente ervaring binnen een Veiligheidsregio.                 

Je hebt recent ervaring opgedaan als adviseur HRM bij coronabestrijding.                                   

Je beschkt over minimaal een hbo-diploma op HRM gebied.           

Je werkt graag resultaatgericht, in teamverband maar ook zelfstandig en kom je met eigen ideeen.

Je bent collegiaal, communicatief, flexibel en innovatief.

 

 

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten