Afstand
Opdracht Provincie Gelderland

Grondverwerver (2x)

 • Standplaats
  Arnhem
 • Aanvang opdracht
  20 maart 2019
 • Einde opdracht
  19 maart 2020
 • Verlenging
  2 x 6 maanden
 • Reageren voor
  25 februari Je hebt nog 7 dagen
 • Plaatsingsdatum
  11 februari 2019

Uren per week

minimaal 24 uur en maximaal 36 uur

Opdracht omschrijving

De afdeling Uitvoering Werken bestaat uit de teams ABG (Aanbestedingen, Bouwrechtelijke en Grondzaken), ORW (Ontwerp Realisatie Werken) en PMCB (Projectmanagement en Concessiebeheer) die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de provinciale weg- en infrastructuur, het concesseiebeheer van het openbaar vervoer, de bodemsanering en de nazorg van stortplaatsen.

Het cluster Grond van het team ABG houdt zich o.a. bezig met de grondverwerving voor de realisatie van infra- en groenprojecten en werkt in opdracht van de programma's.

Aangezien er binnen het team een aantal wijzigingen hebben plaatsgevonden en er een uitbreiding van opdrachten voor de groene doelen staat aan te komen, zoeken wij  versterking voor ons team.

Verantwoordelijkheden

Je bent goed thuis in de onroerend goed wereld en speciaal als het gaat om aan- en verkoop van gronden en onroerende zaken. Het gaat hier om zowel vrijwillige aankopen als ook om aankopen op onteigeningsbasis.

Je onderhandelt met diverse betrokken partijen waarbij je initiatief toont dat leidt tot doelmatige en maatschappelijke verantwoorde oplossingen.

Je adviseert projectmanagers over aan- en verkopen maar ook over onteigeningsprocedures, verpachting of verhuur van provinciale eigendommen.

Je voert "keukentafelgesprekken" waarbij je vertrouwen weet te wekken maar tegelijkertijd een stevige onderhandelaar kunt zijn.

Je kent de bestuurlijke verhoudingen en weet met het politieke krachtenveld en/of tegengestelde belangen om te gaan en laat je hierbij niet uit het veld slaan.

Je hebt ruime ervaring op het gebied van taxatie en grondverwerving m.b.t. infraprojecten en opereert hierin zelfstandig en kent de manier van samenwerken met taxatiecommissies.

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten