Afstand
Opdracht Provincie Gelderland

Ervaren Inkoopadviseur leveringen en diensten

 • Standplaats
  Arnhem
 • Aanvang opdracht
  12 februari 2019
 • Einde opdracht
  31 januari 2020
 • Verlenging
  4 x 6 maanden
 • Reageren voor
  22 januari Je hebt nog 4 dagen
 • Plaatsingsdatum
  09 januari 2019

Uren per week

32-40 uur

Opdracht omschrijving

Het team Inkoop valt onder de afdeling Financiën en is één van de ondersteunende afdelingen van de provinciale organisatie.

Team Inkoop ontwikkelt het inkoop- en aanbestedingsbeleid gericht op de inkoop van leveringen, diensten en werken voor de hele organisatie en adviseert en begeleidt de budgethouders ten aanzien van de inkoop van leveringen en diensten (binnen de kaders van de Europese regelgeving). Daarnaast coördineert team Inkoop het contractbeheer, leveranciersmanagement en het digitale inkoopsysteem.

Negometrix is de e-sourcing applicatie die voor de uitvoering van aanbestedingen wordt gebruikt door de inkoopadviseurs. Voor de inhuur van personeel wordt voor een aantal categorieën de procedure van een dynamisch aankoopsysteem (DAS) ingezet. Voor de DAS wordt de e-sourcing applicatie van WerkeninGelderland.nl gebruikt.

Het team Inkoop bestaat uit 1 teammanager, 1 strategisch inkoopadviseur, 4 (tactisch) inkoopadviseurs, 1 inkoopadviseur DAS, 1 aanbestedingsjurist, 1 procesadviseur Inkoop, 2,5 operationeel inkopers en 1 coördinator Social Return.

Provincie Gelderland heeft een open en professionele cultuur met een informele, enthousiaste en collegiale werksfeer, waarin het samen werken aan de kwaliteit van de dienstverlening voor onze inwoners centraal staat. Deel je kennis en ervaring met collega’s en werk mee aan de verdere professionalisering van inkoop binnen Provincie Gelderland.

In de afgelopen jaren hebben wij grote stappen in de professionalisering van inkoop gezet en wij willen deze lijn graag vasthouden en verder uitbouwen. Maatschappelijk verantwoord inkopen vinden wij erg belangrijk. Afhankelijk van de gewenste ontwikkeling, beschikbare capaciteit en de benodigde expertise dragen de inkoopmedewerkers hun steentje bij in de vorm van het invullen van de projectleidersrol,  deelname in werkgroepen of het aanleveren van expertise.

Verantwoordelijkheden

De inkoopadviseur is verantwoordelijk voor:

 • Advisering en begeleiding van meervoudige onderhandse en (complexe) Europese aanbestedingstrajecten voor een grote diversiteit van leveringen en diensten. Vanaf het peilen, inventariseren en combineren van klantbehoeften binnen de afdelingen, advisering in de aanbestedingsstrategie, begeleiding van de aanbestedingen (als procesverantwoordelijke) tot en met de contractuele afwikkeling en de nazorg;

 • Accounthouder voor de afdelingen Facilitaire Dienstverlening, Financiën en Communicatie en/of eventueel later nader te bepalen afdeling(en);

 • Bijdrage aan de verdere professionalisering van inkoop;

 • Uitdragen van onze inkooporganisatie, processen en procedures en beleidsdoelstellingen (waaronder maatschappelijk verantwoord inkopen). Bij het adviseren bij inkoopvraagstukken (gevraagd en ongevraagd) maakt de inkoopadviseur gebruik van een zeer gedegen kennis en ervaring.

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten