Opdracht Gemeente Zevenaar

Casemanager Wabo-vergunningen

 • Standplaats
  Zevenaar
 • Aanvang opdracht
  01 april 2021
 • Einde opdracht
  31 december 2021
 • Verlenging
  nee
 • Reageren voor
  10 maart Je hebt nog 3 dagen
 • Plaatsingsdatum
  17 februari 2021

Uren per week

36

Opdracht omschrijving

De Gemeente Zevenaar is voor deze functie op zoek naar 2 kandidaten. Deze opdracht wordt aan 2 inschrijvers gegund, vanuit deze uitvraag.

Je coördineert en beoordeelt de aanvragen voor omgevingsvergunningen en conceptaanvragen. Je toetst plannen en beoordeelt of en welke (ruimtelijke) procedure moet worden gevolgd.

Je bent een vraagbaak voor de afdeling op het vlak van de Wabo en Ruimtelijke procedures. Je optimaliseert processen in voorbereiding op de Omgevingswet (kortere doorlooptijden, integrale beoordelingen).

De technische toetsen worden voor je uitgevoerd door technisch specialisten.
Je treedt op als regievoerder en aanspreekpunt voor de aanvrager. Je bewaakt de voortgang en je stelt betrouwbare besluiten op. De afhandeltermijnen heb je scherp op het netvlies. Je werkt samen met interne en externe adviseurs (zoals brandweer en de Omgevingsdienst) om de aanvraag integraal af te handelen.

Verantwoordelijkheden

Je hebt regie over de Omgevingsvergunning en Conceptaanvragen vanuit je werkvoorraad.  Je bewaakt de voortgang en je stelt betrouwbare besluiten op. De afhandeltermijnen heb je scherp op het netvlies. Je zoekt bij elke aanvraag naar mogelijkheden en kansen.

Laatste opdrachten

Bekijk alle opdrachten