René: Mobiliteit en nieuwe carrièrekan sen

lees meer

Het interne werkaanbod is alleen beschikbaar voor medewerkers
Login of word lid

word lid

actueel binnen Gelderland

De Meester in je Werk-Week was een groot succes!

Met bijna 400 aanmeldingen was de regionale Meester in je Werk-week 2017 een groot succes. De organisatie van de regionale Meester in je Werk-Week is tevreden en trots op dit resultaat. Alle zeven gemeenten zijn druk bezocht door zowel medewerkers…

lees meer

Volg ons ook op LinkedIn

Wij delen ook onze vacatures en inhuuropdrachten op LinkedIn. Dus heb jij een LinkedIn-account en wil je op de hoogte gehouden worden van al het nieuwe werk? Volg ons dan! Je kunt ons vinden op https://www.linkedin.com/company/werkeningelderland

lees meer

Hoe zoeken recruiters online?

8 feiten over recruiters: Hoe Social Media wordt gebruikt om jou te vinden!

lees meer

Gebruik onze handleiding

Heb je een vraag over het publiceren van een vacature, een publicatiegroep of het afhandelen van binnengekomen sollicitanten? Raadpleeg onze digitale handleiding.

lees meer

Maak gratis gebruik van de Talentspiege l

Het A+O fonds gemeenten heeft een Loopbaanscan ontwikkeld. Ook jij kunt deze scan doen. De scan geeft inzicht in jouw ambities, kwaliteiten, ontwikkelmogelijkheden en een eventuele nieuwe loopbaanstap.

lees meer

Nieuwste vacatures in jouw mailbox

Wil je snel en eenvoudig op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Registreer jezelf dan als werkzoekende en maak een e-mailalert aan. Lees verder om te kijken hoe je dit doet.

lees meer

Fraaie leer- en loopbaan praktijken bij gemeenten

In opdracht van het A+O Fonds gemeenten stelden Aukje Nauta en Cristel van de Ven 28 verhalen op in het boek Zo kan het ook! Fraaie leer- en loopbaanpraktijken bij gemeenten. WerkeninGelderland is één van deze 28 verhalen.

lees meer