René: Mobiliteit en nieuwe carrièrekan sen

lees meer

Het interne werkaanbod is alleen beschikbaar voor medewerkers
Login of word lid

word lid

actueel binnen Gelderland

Onze werkgeversbrief

Wat heeft WerkeninGelderland in 2017 gerealiseerd? En welke plannen hebben wij voor 2018? Dit en meer lees je in onze werkgeversbrief 2018.

lees meer

Meester in je werk – website

De wereld is in beweging. Nederland draait mee. Het werk bij gemeenten, veiligheidsregio’s en provincies verandert in een hoog tempo. Ook jouw werk en jijzelf ook! Bijblijven is nodig, het liefst met plezier. De website Meesterinjewerk.nl ondersteunt daarom alle ambtenaren bij hun loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap.

lees meer

Volg ons ook op LinkedIn

Wij delen ook onze vacatures en inhuuropdrachten op LinkedIn. Dus heb jij een LinkedIn-account en wil je op de hoogte gehouden worden van al het nieuwe werk? Volg ons dan! Je kunt ons vinden op https://www.linkedin.com/company/werkeningelderland

lees meer

Hoe zoeken recruiters online?

8 feiten over recruiters: Hoe Social Media wordt gebruikt om jou te vinden!

lees meer

Gebruik onze handleiding

Heb je een vraag over het publiceren van een vacature, een publicatiegroep of het afhandelen van binnengekomen sollicitanten? Raadpleeg onze digitale handleiding.

lees meer

Maak gratis gebruik van de Talentspiege l

Het A+O fonds gemeenten heeft een Loopbaanscan ontwikkeld. Ook jij kunt deze scan doen. De scan geeft inzicht in jouw ambities, kwaliteiten, ontwikkelmogelijkheden en een eventuele nieuwe loopbaanstap.

lees meer

Nieuwste vacatures in jouw mailbox

Wil je snel en eenvoudig op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Registreer jezelf dan als werkzoekende en maak een e-mailalert aan. Lees verder om te kijken hoe je dit doet.

lees meer