René: Mobiliteit en nieuwe carrièrekan sen

lees meer

Het interne werkaanbod is alleen beschikbaar voor medewerkers
Login of word lid

word lid

actueel binnen Gelderland

Meld je aan voor het Werken in Gelderland Kennisfestival 2018

Op 30 augustus vindt bij de HAN het Kennisfestival 2018 plaats. Opleiders, onderzoekers en studenten van de HAN ontmoeten daar gemeente-ambtenaren, en vice versa, op initiatief van Kenniscentrum Publieke Zaak en Werken in Gelderland.

lees meer

Aanmelden workshops Kennisfestival

Hieronder zie je een overzicht van de twee keynotes en van alle workshops. Als je op de titels klikt, lees je meer over de inhoud van dit programmaonderdeel. Reserveer vervolgens via dezelfde link je plek, door het formulier in te…

lees meer

Volg ons ook op LinkedIn

Wij delen ook onze vacatures en inhuuropdrachten op LinkedIn. Dus heb jij een LinkedIn-account en wil je op de hoogte gehouden worden van al het nieuwe werk? Volg ons dan! Je kunt ons vinden op https://www.linkedin.com/company/werkeningelderland

lees meer

Hoe zoeken recruiters online?

8 feiten over recruiters: Hoe Social Media wordt gebruikt om jou te vinden!

lees meer

Gebruik onze handleiding

Heb je een vraag over het publiceren van een vacature, een publicatiegroep of het afhandelen van binnengekomen sollicitanten? Raadpleeg onze digitale handleiding.

lees meer

Maak gratis gebruik van de Talentspiege l

Het A+O fonds gemeenten heeft een Loopbaanscan ontwikkeld. Ook jij kunt deze scan doen. De scan geeft inzicht in jouw ambities, kwaliteiten, ontwikkelmogelijkheden en een eventuele nieuwe loopbaanstap.

lees meer

Nieuwste vacatures in jouw mailbox

Wil je snel en eenvoudig op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Registreer jezelf dan als werkzoekende en maak een e-mailalert aan. Lees verder om te kijken hoe je dit doet.

lees meer