Terug naar overzicht

GeldersTalent op Maat - Opdracht gemeente Nijmegen

Problemen of vraagstukken zijn voor jou puzzels die op verschillende manieren opgelost kunnen worden. Herken je jezelf hierin? Gemeente Nijmegen is op zoek naar een beginnend projectleider voor het werkveld Informatie en Automatisering.

Jouw werk is belangrijk. Informatisering en automatisering is niet weg te denken uit de gemeente. De wereld verandert snel en dankzij dit team kan gemeente Nijmegen snel inspelen op vergaande digitalisering en maatschappelijke vraagstukken. Het aantal informatieprojecten groeit sterk door de vergaande digitalisering van dienstverlening en bedrijfsvoering, datagestuurd werken en innovatie via nieuwe technische toepassingen. Een actueel voorbeeld is de implementatie van Microsoft 365.

Als projectleider geef je sturing aan deze diverse implementatie- en veranderingsprocessen. Naast de klassieke projectsturing wordt er binnen gemeente Nijmegen steeds meer gewerkt volgens de agile/scrum werkwijze. Je werkt veel en nauw samen met directe collega’s uit het team Informatie & Automatisering, maar ook per project wisselend met andere collega’s uit het gemeentelijke netwerk.

Als beginnend projectleider beschik je over kennis van moderne informatievoorziening en/of technische toepassingen. Je bent van nature open, communicatief en kunt zowel begeleiden als sturen. Uiteraard helpen we je daarbij binnen het opleidingsprogramma van het traineeship. Verder ben jij leergierig en gericht op het samen met anderen ontwikkelen.