Terug naar evenementen

Workshop: profiteer van het sterke merk dat JIJ bent. Aan de slag met ‘het merk IK’.

Datum/Tijd
12/11/2019
13:00 - 16:00

Op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe uitdaging binnen je huidige werk? Kijk dan eens naar jezelf als merk. In onze moderne, dynamische samenleving is het cruciaal jezelf zowel professioneel als persoonlijk te onderscheiden.

De workshop Het Merk IK helpt je om jezelf als merk te zien en krachtig en onderscheidend neer te zetten. Door middel van Personal Branding presenteer je jezelf als merk aan anderen. Je gebruikt jouw unieke persoonlijkheid om je te onderscheiden van anderen en je laat je (potentiƫle) werkgever of opdrachtgever zien wie je bent en waar je voor staat.

In de workshop leer je de succesformules uit de marketing te gebruiken om jezelf stevig neer te zetten in een TalentPitch. Naast de tips ga je al direct aan de slag om eerste stappen te zetten met jouw pitch. Deze pitch is een handvat om jezelf krachtig en authentiek te profileren, binnen je organisatie en ook daarbuiten. Je kunt de TalentPitch gebruiken op je CV en je LinkedIn profiel.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

 

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.