Terug naar evenementen

Workshop: persoonlijk leiderschap door egostrippen

Datum/Tijd
14/11/2019
09:30 - 11:30

Huh? Egostrippen? Wat dat is? Een praktisch toepasbare denkwijze die je leert om op basis van je eigen waarde(n) – in gelijkwaardigheid met anderen – samen meerwaarde te creëren!

Kortom: een WAARDE(n)volle ervaring! Kom daarom ook ‘aarden’ in je ‘waarden’ en ontdek niet alleen hoe je daarmee de verbinding met anderen aanmerkelijk kunt versterken. We laten je ook graag zien hoe je op basis van elkaars onderliggende waarden meer oplossingen kunt bedenken dan je in eerste instantie voor mogelijk houdt.

Egostrippen is voor iedereen die persoonlijk wil groeien en nieuwsgierig is naar verrassende inzichten en praktische vaardigheden om nieuwe paden te creëren daar waar je aanvankelijk doodlopende wegen ziet.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.