Terug naar evenementen

Workshop: mindmappen

Datum/Tijd
14/11/2019
09:30 - 12:00

De wereld om ons heen verandert voortdurend en snel: de informatiestroom neemt dagelijks toe. Vlot inspelen op nieuwe situaties en een flexibele houding zijn noodzakelijk. Mindmappen kan je daarbij helpen! Een mindmap is een visueel weergegeven plattegrond van je gedachten of een informatiestroom. Daar waar je normaal aantekeningen formuleert in zinnen, combineer je in een mindmap losse woorden met kleur en symbolen. Mindmappen sluit hiermee aan op de werking van onze hersenen en is bijzonder breinvriendelijk. Het is een techniek die je helpt efficiënt gebruik te maken van je creatieve vermogens en de kwaliteit van je denken te verbeteren. Bij mindmapping gaan creativiteit en structuur hand in hand. Het nut van mindmapping is wetenschappelijk bewezen: het is een effectieve manier om onder meer structuur aan te brengen in ideestromen, plannen of strategie. Maar ook om aantekeningen te maken, besprekingen of presentaties voor te bereiden, ideeën te genereren.

Let op:
– Hieronder staat beschreven dat inschrijven niet mogelijk is voor dit evenement. Vanaf 28 oktober 10.00 uur is dit wel mogelijk op deze pagina.
– Je mag je maximaal inschrijven voor 2 workshops van de Meester in je Werkweek. Als 3e activiteit ben je natuurlijk wel van harte welkom op de loopbaanmiddag!

Inschrijven

Inschrijven niet mogelijk voor dit evenement.